Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Jauniešus aicina pieteikties Self Publish Riga izglītības programmai

Fotogrāmatām un pašizdošanai veltītā pasākuma Self Publish Riga ietvaros 12. un 14. maijā K. K. fon Stricka villā notiks ekskursijas un darbnīcas skolēniem un jauniešiem, kurām aicināti pieteikties dalībnieki vecumā no 14 līdz 24 gadiem, informēja pasākuma pārstāve Ieva Raudsepa.

Self Publish Riga ir vienīgais fotogrāmatām veltītais festivāls Latvijā, viens no Rīgas Fotomēneša notikumiem.  

Šoreiz programmā būs plaša starptautiska fotogrāmatu izstāde un nozares ekspertu lekcijas, ko pirmo reizi papildinās arī izglītības programma skolas grupām un jauniešiem – ekskursijas un darbnīcas, kuras vadīs fotogrāfe Nora Vrubļevska.

Ekskursijās būs iespēja iepazīt Self Publish Riga izstādi kopā ar zviedru māksliniekiem Klāru Šelstrēmu un Tobiasu Feldtu, poļu fotogrāfi Agņešku Raisu un lietuviešu grāmatu dizaineri Tomu Mrazausku, uzzinot vairāk par izstādē redzamajiem darbiem un to tapšanas procesu. Darbnīcās varēs izpētīt grāmatas “anatomiju”, eksperimentēt ar fotogrāfiju secību un kompozīciju, kā arī zīmējot papildināt fotogrāfijas un veidot savus stāstus.

Visu pasākuma laiku paredzēta aktivitāte arī mazākajiem izstādes apmeklētājiem - lielformāta foto tapete ar izstādē iekļauto grāmatu fragmentiem, kurus bērni tiks aicināti papildināt ar saviem zīmējumiem un interpretācijām.

Klases vai grupas līdz 15 cilvēkiem aicinātas pieteikties uz nodarbībām piektdien, 12. maijā. Nodarbību laiki plkst. 13, 14.30 un 16. Individuāli dalībnieki aicināti pieteikties uz nodarbībām svētdien, 14. maijā. Nodarbību laiki plkst. 13 un 15. Aktivitātes paredzētas jauniešiem vecumā no 14 līdz 24 gadiem. Vietu skaits darbnīcās ir ierobežots, tāpēc ieteicams pieteikties laicīgi, rakstot uz [email protected].

Visi Self Publish Riga skolēnu un jauniešu dienas programmas pasākumi ir bezmaksas. Viena nodarbība ilgs aptuveni stundu, daļa nodarbības notiks angļu valodā ar tulkojumu latviešu valodā.

Fotogrāmatām un pašizdošanai veltītā pasākumu sērija Self Publish Riga notiks no 11. līdz 14. maijam K. K. Fon Stricka villā, Aristida Briāna ielā 9. Pasākumu organizē biedrība ISSP sadarbībā ar Rīgas Fotomēnesi.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja