Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Siguldā būs skatāma fotogrāfa Kristapa Kalna izstāde Tirgus ļaudis

No pirmdienas, 5.jūnija, kultūras centrā Siguldas Devons (Pils iela 10) būs aplūkojama plašu atzinību guvušā fotogrāfa Kristapa Kalna fotoizstāde Tirgus ļaudis, informēja kultūras centra pārstāvji.

Izstādē piedāvātā fotogrāfiju izlase ļauj iepazīt īstus, nesamākslotus cilvēkus sev ierastajā tirgus vidē un izcelt skaisto vienkāršajā ikdienā. Tie ir dārzeņu un stādu audzētāji, kūpinājumu un zivju tirgotāji, bitenieki, maizes cepēji – lepni un čakli sava darba darītāji, kuru pievilcību veido nevis glancēts skaistums, bet gan sastrādātas rokas un gandarījuma krunciņas sejā.

"Izstāde Tirgus ļaudis ir fotogrāfa un vides kopīgi veidots stāsts par to kas notiek tepat blakus Siguldā. Centrā ir cilvēks ar savām vērtībām," uzsver Siguldas novada Kultūras centra direktore Jolanta Borīte.

"Sigulda ir mana bērnības pilsēta - mans tēvs bija ārsts Siguldas slimnīcā un ģimene jau ilgus gadus organizē Siguldas opermūzikas svētkus. Tāpēc liels bija mans prieks pavadīt laiku ar Siguldas ļaudīm tirgus vidē - lieliskā, vitālā un košā sastapšanās vietā," stāsta fotogrāfs Kristaps Kalns.

"Ar šo fotogrāfiju izlasi vēlamies vērst uzmanību uz to, cik svarīgi ir pamanīt un novērtēt īstas vērtības mums apkārt. Viena no tādām pavisam noteikti ir mūsu Siguldas tirgus cilvēki – skaisti savā vienkāršībā un darba tikumā. Tāpēc ceram, ka Tirgus ļaudis kalpos par iedvesmu vēl ciešāk iepazīt Siguldu un tās krietnos cilvēkus," saka Ēriks Grūbe, uzņēmējs, Siguldas tirgus attīstītājs.

Izstāde Tirgus ļaudis no 5.jūnija līdz 22.jūnijam būs aplūkojama kultūras centrā Siguldas Devons no pirmdienas līdz sestdienai laikā no plkst. 10.00 līdz 18.00. Izstādes varoņi Siguldas tirgū sastopami gan darba dienās, gan katru sestdienu no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja