Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Astro'n'out izdod jaunu dziesmu Es padodos un izsludina vasaras brīvdabas koncertu

Piektdien, 11. decembrī, grupa Astro’n’out nāk klajā ar jaunu dziesmu Es padodos, kas īpaši radīta, atbalstot labdarības projektu Eņģeļi pār Latviju. Tāpat grupa izsludina savu lielāko brīvdabas koncertu nākamā gada vasaras izskaņā Mežaparka Zaļajā teātrī.

Tāpat kā daudzi citi pašmāju mūziķi, arī Astro'n'out veltījuši savu dziesmu akcijai Eņģeļi pār Latviju, lai kopā kļūtu vēl dzirdamāki un kopā ar Latvijas sabiedrību varētu palīdzēt vairāk nekā 100 smagi slimiem bērniem no visas Latvijas. Dziesma Es padodos iekļauta Eņģeļi pār Latviju digitālajā albumā Brīnumu radot, ko var iegādāties projekta mājaslapā engeliparlatviju.lv, vienlaikus ziedojot līdzekļus Bērnu slimnīcas fondam.

Es padodos stāsta par to, cik svarīgi ir pārbaudījumu brīžos atlaist vēlmi visu kontrolēt un nenest dzīves uzkrauto smagumu uz saviem pleciem vien, paļauties, ka ejamais ceļš nes noslēpumu, kurš, iespējams, atklāsies tikai pēc laika. "Mēs ticam, ka mūsu mūzika atradīs savu klausītāju jebkuros "laikapstākļos" un tieši mūzika un kultūra kopumā var būt būtisks atbalsts šajā satraucošajā laikā. Lai arī dziesma Es padodos nav radīta, domājot par ārkārtējo situāciju, tomēr mēs ceram, ka daudzi, kas šobrīd iet cauri neziņas vilnim, spēs uztvert tajā pausto vēstījumu, sajūtot līdzīgu dvēseles stīgu," teic grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

Ieraksts veikts Sound Division studijā, skaņu inženieris Ivars Ozols, miksējis un masterējis Gatis Zaķis, stīgu aranžiju radījis ilggadējais grupas bundzinieks Mārtiņš Miļevskis. Ierakstā piedalījies stīgu trio: Otto Trapāns, Paula Kronentāle, Undīne Balode.

Dziesmas video veidojis Jānis Dunkurs no Colortime. Dziesma būs pieejama arī digitālajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Astro'n'out brīvdabas koncerts ieplānots 21. augustā Rīgā Mežaparka Zaļajā teātrī. "Šis ir neparasts laiks, lai izziņotu koncertu, tomēr mēs gaidām vasaru pārliecības pilni, ka izdosies brīnišķīga atkalsatikšanās ar saviem klausītājiem. Esam sailgojušies pēc dejām klātienē, un Mežaparka Zaļais teātris ir vieta, kur noteikti izdosies radīt festivāla sajūtu!" ar entuziasmu teic Astro’n’out soliste Māra.

Koncertā izskanēs gan dziesmas no Latvijas Mūzikas gada balvā godalgotā 2019. gada labākā popmūzikas albuma Multivitamīnu multipaka, gan grupas mīļākās dziesmas no iepriekšējiem albumiem. Tāpat arī gaidāma satikšanās uz skatuves ar vairākiem grupai mūzikā tuviem draugiem.   

Biļetes no šodienas pieejamas Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē bilesuserviss.lv. Pirmssvētku laikā pirmās biļetes ierobežotā daudzumā nopērkamas par zemāku cenu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja