Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Hurts

Ar jaunu koncertprogrammu rudenī Rīgā uzstāsies grupa Hurts

Ar jaunu koncertprogrammu, kas pakārtota grupas jaunākajam albumam Desire, 9. novembrī Arēnā Rīga uzstāsies Mančestras duets Hurts, informēja koncerta rīkotāji.

Savas salīdzinoši neilgās, bet ļoti spožās karjeras laikā, britu puiši izdos jau ceturto studijas albumu, kura pirmais singls Beautiful Ones vairāk nekā mēnesi ir intensīvā radio rotācijā.

Albums Desire klajā nāks 29. septembrī, un novērojot klausītāju atsaucību Beautiful Ones panākumiem, ir pamatotas cerības, ka jau tā bagātajai Hurts hitu kolekcijai - Wonderful Life, Better Than Love, Stay, Sunday, Blood, Tears & Gold, Illuminated, Miracle, Somebody To Die For, Blind, Surrender, Some Kind Of Heaven, Nothing Will Be Bigger Than Us, Wings, Rolling Stone, Wish u.c. - pievienosies virkne vēl jaunu.

Paši dueta puiši to raksturo šādi: “Mums ir patiess prieks izziņot Desire. Albumu, kas pārpildīts ar kaisli, sāpēm un iekāri. Un ar labāko mūziku, kādu vien jebkad esam radījuši”.

Atšķirībā no daudzām citā grupām, Hurts atpazīstamību ieguva uzreiz ar 2010. gadā iznākušo debijas albumu Happiness. Seši singli no tikai viena diska pabija dažādu Eiropas topu augšgalā. Albums ieguva Zelta statusu Lielbritānijā un Austrijā, bet Platīna – Vācijā, kopumā sasniedzot vismaz pirmo desmitnieku 12 Eiropas valstu hitparādēs. Tostarp Latvijā ierindojoties 2.vietā.

Ar nākamajiem albumiem Exile (2013) un Surrender (2015), apvienība turpināja nostiprināt savas pozīcijas popmūzikas Olimpā.

Duetu Hurts 2009. gadā Mančestrā nodibināja vokālists Teo Hačkrafts un multiinstrumentālists Adams Andersons. Par grupas vizītkarti kļuvis elegants, mazliet atsvešināts ģērbšanās stils, lieliskas, drīzāk 80. gadiem nekā mūsdienām raksturīgas melodijas, bieži padrūma, bet intriģējoša tekstuāla noskaņa, ko paspilgtina smeldzes un izmisuma caurausts vokāls. Nevar noliegt arī eleganto videoklipu nozīmību, kam bieži raksturīgi sižetiski pārsteidzoši pagriezieni.

Biļešu iepriekšpārdošana Biļešu serviss kluba biedriem sāksies trešdien, 31. maijā. Savukārt publiskā pārdošana sāksies piektdien, 2. jūnijā, visā Biļešu serviss tīklā un internetā. Biļešu cena, sākot no EUR 29.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja