Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

AUDIO: Busulis izdod jaunu albumu un piedāvā dziesmu “Kabeļdejotājs”

Otrdien, 18.maijā ar koncertu Vērmanes dārzā Intars Busulis atzīmēja jaunā dubultalbuma “AKTs” iznākšanu, savukārt šodien, 19.maijā viņš klausītājiem piedāvā dziesmu “Kabeļdejotājs”.  Kā pavēstīja mūziķa pārstāve Una Taal, albumā iekļauti divi diski. Viens ar 13 dziesmām latviešu valodā, starp kurām ir klausītājiem jau zināmās dziesmas “Valoda” un “Spēka dziesma” – hokeja himna.

Otrs disks ar 11 dziesmām krievu valodā. No 18. maija jauno albumu jau iespējams nopirkt Rīgas veikalos, savukārt pārējās pilsētās tas būs pieejams pēc nedēļas.   Dziesmu komponisti ir Kārlis Lācis un Intars Busulis. Dziesmu tekstus sarakstījuši dzejnieki Jānis Elsbergs, Kārlis Vērdiņš, Māris Salējs, Andris Akmentiņš un Karīna Tropa. Karīna ir sarakstījusi tekstu dziesmai “Telepātija” un vairāk pazīstama kā trio “Lady’s Sweet” dziedātāja. Visus dziesmu tekstus krievu valodā sarakstījis Sergejs Timofejevs. Kārlis Lācis atzīst, ka tieši dzejnieki viņu mūzikā rada dzīvību un piešķir tai jēgu.Pie jaunā  albuma Intars un Kārlis strādāja pusgadu, iegūstot daudzšķautņainu un mirkļiem arī drosmīgu rezultātu. Dubultalbumā iekļautās dziesmas paspilgtinās enerģiskie un dejiskie arābu mūzikas ritmi, kas nu jau kādu laiku ir kļuvuši ļoti tuvi mūziķa radošajam garam. Jaunajās dziesmās blakus ierastajām pop būs arī r'n'b, jazz, world music un etno noskaņas. Kārlis Lācis piebilst, ka "tajās būs viss, kas krājies, lai izlauztos!"  2. jūlijā  Intars Busulis dosies koncerttūrē “AKTs” ar pirmo koncertu Liepājā, tam sekos koncerti Ventspilī, Rēzeknē, Talsos, Madonā, Valmierā, Jēkabpilī, Cēsīs un Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIO

Noklausies dziesmu "Kabeļdejotājs"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Siguldā notiks pirmie Gaujas plostnieku svētki

Piektdien, 10. maijā, Gaujas krastā pie pilsētas pludmales norisināsies Plostnieku nakts Siguldā. Gaujas plostnieku amata prasmēm ir tikpat sena vēsture kā Gaujas ūdensceļam. Zināms, ka 19. gadsimt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja