Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

FOTO: Amerikāņu avant-popa mākslinieces Kelsijas Lu koncerts Cēsīs

Sestdien, 16. martā, Koncertzālē Cēsis Ambiente skatuve_TĪRKULTŪRA Balto sesiju ietvaros izskanēja popmūzikas personības, čellistes un dziedātājas Kelsija Lu koncerts, informēja koncertzāles pārstāve Egija Saļņikova.

Multiinstrumentāliste un dziedātāja Kelsija Lu ir viena no pēdējā laika redzamākajām popmūzikas personībām, kas atpazīstamību guvusi, sadarbojoties ar tādiem pasaulslaveniem māksliniekiem kā Lēdija Gaga, Solanža un Devs Hainzs jeb Blood Orange. Nesen viņa paziņojusi par gaidāmo koncertturneju kopā ar neatkārtojamo Neni Čeriju.

“Kelsijas Lu gars ir mežonīgs, bet viņas radītā mūzika burtiski paceļ debesīs. Kelsijas balss ir vienlīdz maiga, kaislīga un noslēpumaina. Māksliniece ir viena no retajām avant-popa pārstāvēm, kas šajā žanrā ienākusi ar savu, inovatīvu pieeju. Ieguvusi klasisku muzikālo izglītību, viņa izvēlas čella klasisko skanējumu miksēt ar urbāniem ritmiem. Jaucot robežas, Kelsija Lu popmūzikā ienesusi akustiskās stīgas un attieksmi, kas šim mūzikas žanram ir neierasti,” vēsta ASV izdevums V Magazine.

Koncertu iesildīja muzikālā apvienība Ezeri – viena no interesantākajām grupām, kas pēdējos gados parādījusies pie Baltijas mūzikas pasaules apvāršņiem. Viņu skanējums ir enerģētisks, zinātkārs, reizēm neparasts, bet vienmēr – harmonisks. 

Ambiente skatuve_TĪRKULTŪRA Balto sesiju laikā klausītāji tiek aicināti izbaudīt unikālu atmosfēru un muzikālas nianses, atklājot jaunus, tīrus mūsdienu kultūras avotus. Koncertu sērijas skatuve veidota mākslas galerijas balto sienu estētikā, uzsvaru liekot uz mākslinieku muzikālo sniegumu un klātbūtni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja