Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

FOTO: Madonna Tallinā — šovs nemainās

Laikraksta "Diena" žurnālists Jegors Jerohomovičs telefonintervijā no Tallinas. 

Diena.lv:  Jegor, zinu, ka Tu jau esi apmeklējis kādu no Madonnas šīs turnejas koncertiem. Vai vari salīdzināt vakardienas koncertu Tallinā ar iepriekš redzēto?

Jegors Jerohomovičs: Es biju pirms mēneša Londonā uz otro turnejas daļu – tas bija pirmais koncerts. Šis bija noteikti labāks un viņa pati bija pārliecinošāka. Madonna Tallinā izskatījās ļoti laimīga, priecīga un jautra, ļoti vitāla. Toties publikas reakcija gan viņu sākumā mazliet pārsteidza — dziedātāja ir pieradusi, ka cilvēki dzied līdzi, fanu zonā rokas pa gaisu… Tallinā nekas tāds pašā sākumā nenotika, pirmajā daļā publika bija atturīga. Droši vien tas skaidrojams ar to, ka visi bija šokā par to, ka redz un dzird Madonnu klātienē, viņa ir īsta un tik tuvu.

Otrajā koncerta daļā, sākot ar čigānu mūzikas segmentu, visi jau bija tā kā mazliet atbrīvojušies, un skatītāju reakcija bija jau salīdzināma ar to, kas parasti notiek viņas koncertos. Kā teica Madonna – “ceru, ka nākamreiz jūs mani uzņemsiet labāk, nekā šoreiz.” Viņa vairākkārt atkārtoja Igaunijas nosaukumu angļu valodā — acīmredzot viņai tas patika, tāda savdabīga eksotika, turklāt viņa šeit uzstājās pirmo reizi.

Diena.lv: Kas Tev pašam paliks atmiņā no šī koncerta?


Jegors Jerohomovičs: Man bija interesanti vērot, kāda būs Baltijas skatītāju reakcija. Koncerts pats par sevi ir identisks kā iepriekšējie. Jāsaprot, ka tas nav vienkāršs koncerts, kur mūziķi iznāk uz skatuves un kaut ko nospēlē. Šajā gadījumā ir neskaitāmas tehnoloģijas, milzīga mašinērija, un nekādu īpašu izmaiņu programmā nav. Šovs identisks kā citur, tāpēc bija interesanti vērot, kā pati Madonna to uztver, kāda ir saspēle dziedātājas un publikas starpā.

Madonnas koncerta Tallinā 4.augustā recenziju lasiet rīt, 6.augustā, laikrakstā "Diena" un portālā Diena.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Dons atgriežas no Eirovīzijas

12. maija vakarā mājās no Zviedrijas atgriezies dziedātājs Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija. Latvijas pārstāvja Dona Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā izpildītā dziesma “Hollow” ieguv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja