Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Gribat, lai Enrike jums atpogā blūzīti?

Sekss un mīlestība ar Enriki Iglesjasu – svētdien Arēnā Rīga.

Koncertā Enrike Iglesjass vairāk paļaujas uz savu harismu, nevis vokālu - un pareizi dara. Turklāt viņam allaž patīk sasniegt maksimālu tuvību ar fanēm, pret kurām mākslinieks izturas godīgi un vienkārši: Enrike nokāpj no skatuves, čubinās un fotografējas ar meitenēm, pa īstam viņas skūpsta (ja es saku "pa īstam", tas to arī nozīmē), dažām huligāniski atpogā blūzīti un bikses.

Katra pievilcīga jauniete Enrikes šovā var sajusties kā dziedātāja dzīvesbiedre Anna Kurņikova. Tas, protams, ir patīkami, ka dziedātājs nenorobežojas no savām pielūdzējām, bet novērtē un propagandē tik tuva kontakta ideju. To zina visi, kuri bija klāt Enrikes pirmajā koncertā Rīgā 2009. gadā.

Mākslinieka jaunā turneja veltīta šogad iznākušajam albumam Sex and Love - tas ir ideāls pludmales diskotēkas skaņu celiņš. Līdzās Latīņamerikas melodijām Enrikes dziesmās pulsē deju mūzikas, dubstep un R&B motīvi. Ja jūs iekvēlina autentiska Karību jūras reģiona popmūzika ar Kubas un Maiami ritmu zīmējumu, ja vēlaties zināt, kā skan Enrikes balss duetā ar Dženiferu Lopesu un Kailiju Minogu, disks Sex and Love ir domāts tieši jums. Taču daudz vairāk seksa bija Enrikes un Vitnijas Hjūstones 2000. gada duetā Could I Have This Kiss Forever - eh, Vitnija, mums jūsu tik ļoti pietrūkst!

Nevajag domāt, ka Enrike ir vieglprātīgs tips. Viņš ir talantīgs uzņēmējs, katrs Enrikes solis ir aprēķināts - viņš ik nedēļu pēta topus un rūpīgi analizē savas mūzikas pārdošanas rezultātus katrā valstī. Labus ienākumus viņam nodrošina ne tikai koncertdarbība, bet arī biznesa projekti - Enrike Iglesjass ir premium klases ruma Atlantico ražotājkompānijas līdzīpašnieks; šovasar pārdošanā nonāca viņa pirmās radītās smaržas Adrenaline.

Divi gadu desmiti šovbiznesā nav pagājuši bez sekām: Enrike stāsta, ka viņu regulāri moka migrēna un kļūst arvien grūtāk atgūties pēc paģirām (jaunībā bija nepieciešamas tikai dažas stundas, tagad - dažas dienas). "Man bieži jautā, kur es vēlētos doties atvaļinājumā. Es vienmēr atbildu: visvairāk vēlos uz mājām Maiami pie saviem suņiem," saka dziedātājs.

Enrike ir trešais vecākais no astoņiem spāņu estrādes milža Hulio Iglesjasa bērniem. Viņu audzināja aukle, kura atbalstīja Enrikes vēlmi kļūt par mūziķi un pat apmaksāja viņa pirmo demoierakstu. Enrikes attiecības ar tēvu ir vēsas. Šogad Hulio Iglesjass kādā intervijā paziņoja, ka nav pazīstams ar Enrikes draudzeni Annu Kurņikovu (jaunieši ir kopā jau ilgāk nekā 12 gadu).

Enrikes Iglesjasa koncerts notiks svētdien, 7. decembrī, Arēnā Rīga. Sākums plkst. 19.30. Biļetes nopērkamas Ticketpro tīklā, tās maksā EUR 39-69.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja