Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Hiphopa mākslinieks Ozols īpašā koncertā atzīmēs radošās darbības 20. gadskārtu

Atzīmējot savu muzikālās un radošās darbības 20. gadskārtu, hiphopa mākslinieks Ģirts Rozentāls jeb Ozols izsludina īpašu jubilejas koncertu, kas notiks šī gada 2. decembrī koncertzālē Palladium, informēja mūziķa pārstāvji.

Jubilejas koncertprogrammā Laika Kapsula Ozols izpildīs aizvadītajā divdesmitgadē tapušus skaņdarbus, uz skatuves pievienosies arī Ozola draugi un domubiedri, ar kuriem kopīgi izveidojusies sadarbība neskaitāmos projektos šo gadu laikā.

Līdz ar koncerta izziņošanu, klajā nāk singls Laika kapsula. Dziesmas mūzikas autors ir elektroniskās mūzikas apvienības Dirty Deal Audio producents NiklāvZ, ar kuru iepriekš Ozols sadarbojās arī albuma Atpakaļ nākotnē tapšanā.

Kā izsakās pats Ozols: "Dziesma Laika Kapsula stāsta par brīdi, kuru mēs visi atpazīstam ar vārdu "dzīve". Tas ir stāsts par mirkļiem un notikumiem, uz kuriem atskatoties šodien varam pasmaidīt. Stāsts par jaunības maksimālismu, pirmajām izklaidēm, pirmajiem panākumiem mūsu dzīvēs. Laika kapsula ietver 3 posmus, kuriem lielākā daļa dodas cauri savas dzīves laikā – bērnība un bezrūpīgā jaunība, brieduma gadi un karjeras, kā arī atkāpe no visa jeb vecumdienas."

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību viņš uzsāka 1996. gadā grupu Fact un Rool Makaz sastāvā. Savukārt, solokarjeru uzsācis aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu Neko 2005 (2000), pēc kura sekoja albums Cieņa un mīlestība (2001), Augstāk, Tālāk, Stiprāk (2002), Dūzis (2003) un 2009. gadā izdots albums Neatkarība. Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu Atpakaļ nākotnē.

Biļetes uz koncertu Biļešu Serviss tīklā pieejamas no 28. septembra. Pirmās 100 draugu biļetes uz koncertu nopērkamas par īpašu cenu - EUR 10.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja