Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Industriālā roka grupa Rammstein pavisam dīrz Rīgā

Industriālā roka grupa Rammstein pavisam drīz rībinās Arēna Rīga skautves dēļus. Vācijas superzvaigžņu Rammstein koncertu Arēnā Rīga 7. februārī iesildīs viena no komerciāli veiksmīgākajām Skandināvijas grupām Deathstars.Industriālā metāla apvienība Deathstars atzīst, ka iespēja kāpt uz skatuves pirms tādiem mūzikas grandiem kā Rammstein ir liels pavērsiens grupas karjerā.

Par godu Rammstein Eiropas turnejai, kurā Deathstars uzstājas kā iesildītāji, grupa laidusi klajā albumu The Greatest Hits On Earth, kurā apvienotas Deathstars labākās dziesmas. Grupas kontā ir jau trīs veiksmīgi studijas albumi un dalība lielākajos Eiropas mūzikas festivālos. Deathstars jau reiz viesojās Rīgā, iesildot ņūmetāla meistaru Korn koncertu Rīgā 2008. gadā.Rammstein, kas šobrīd turpina uzstāties izpārdotās arēnās, sola iespaidīgu šovu arī Arēnā Rīga. Grupa aizvadītā gada nogalē klausītāju vērtēšanai nodeva savu jaunāko sudijas albumu Made In Germany 1995-2011. Tajā līdzās lielākajiem karjeras hitiem atrodams arī grupas jaunākais singls Mein Land. 3. februārī Losandželosā grupa pretendēs uz balvu nominācijā Iespaidīgākā skatuve mūzikas industrijas žurnāla Pollstar ikgadējā apbalvošanas ceremonijā.Biļetes uz Rammstein koncertu Rīgā vēl var paspēt nopirkt Biļešu servisa kasēs un interneta lapā www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja