Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Instrumenti dziesma būs dzirdama aviokompānijas Virgin America lidojumu laikā

No jūnija sākuma ASV aviokompānijas Virgin America lidojumu laikā skanēs grupas Instrumenti dziesma Life Jacket Under Your Seat. Šādu sadarbības piedāvājumu no Virgin grupa saņēmusi aptuveni pirms mēneša, informē grupas pārstāvji.Instrumenti pirmais singls, kas tika izdots 2009. gadā, iekļauts dziesmu sarakstā, kas līdz oktobra beigām tiks atskaņots visu Virgin America iekšējo lidojumu laikā.

"Liels prieks, ka dziesma, kuras pamats, kā varat iedomāties, tapa lidojuma laikā, atradusi savu ceļu atpakaļ gaisa telpā. Patīkami apzināties, ka _Life Jacket Under Your Seat_ var kļūt par daļu no lidojuma pieredzes ikvienam no 300 000 pasažieriem, kas izmanto_ Virgin America_ viena mēneša laikā,” stāsta Shipsi._Instrumenti _šobrīd ir Londonā, kur grupa tika aicināta uzstāties MCM Expo rīkotajā _London’s Comic Con_ festivālā, kas, būdams viens no vērienīgākajiem šāda veida pasākumiem Eiropā, pulcē vairākus desmitus tūkstošus komiksu, animācijas filmu un datorspēļu fanus. _Instrumenti_ uz MCM Fringe Festival skatuves uzstājās divas dienas, un kā īpašie viesi tika aicināti piedalīties London’s Comic Con noslēguma ballē, kurā publikas atsaucība bija īpaši silta.Instrumenti debijas albums, kura jaunākais singls_ Lie Down_ [Viss ir otrādāk] jau divas nedēļas atrodas Latvijas labāko radio staciju viļņos, pie Latvijas faniem nonāks līdz šīs vasaras beigām, taču citviet  pasaulē to plānots izdot šī gada rudenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Dons atgriežas no Eirovīzijas

12. maija vakarā mājās no Zviedrijas atgriezies dziedātājs Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija. Latvijas pārstāvja Dona Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā izpildītā dziesma “Hollow” ieguv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja