Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Izdots čellu trio Melo-M koncertieraksts

Čellu trio Melo-M šoruden klausītāju un skatītāju vērtējumam nodod savu pirmo DVD ar pagājušā gada lielkoncerta Jaunaisgads.lv ierakstu, pavēstīja grupas pārstāvis Kaspars Kukuvass.

Līdzās Melo-M čellistiem Kārlim Auzānam, Miķelim Dobičinam un Jānim Paulam koncertā uzstājās arī viesi – dziedātāja Ance Krauze un DJ Monsta.

"Esam izdevuši četrus studijas ierakstus, sagatavotas vairāk nekā 10 dažādas koncertprogrammas, bet nu beidzot grupas sniegums skatāms arī DVD koncertā, ļaujot ikkatram pārliecināties, kādi ir mūsu koncerti, kā skan pazīstamas melodijas trīs čellu izpildījumā un kāda atmosfēra tajos valda. Ceram, ka jaunais DVD būs laba iespēja ne vien labi pavadīt laiku pie ekrāniem, bet būs arī stimuls apmeklēt mūsu koncertus nākotnē," teic Melo-M mūziķi.

Čellu trio šī gada lielkoncerts Rīgas Kongresu namā norisināsies 26. decembrī ar nosaukumu Melo-M jaunā sērija. Šogad koncertā iecerēts arī jaunās koncertprogrammas pirmatskaņojums, kurā Melo-M izpildīs savas versijas par pasaulē populārām televīzijas seriālu mūzikas tēmām. Koncertā jaunos un oriģinālos aranžējumos skanēs melodijas no TV seriāliem Troņu spēles, Sekss un lielpilsēta, A-komanda, Monthy Pyton, Star Trek, Draugi, Tvinpīka un vēl citas.

Taču pirms gada nogales lielkoncerta Melo-M dosies uz Vācijas galvaspilsētu Berlīni, kur 15. decembrī piedalīsies Vācijas finanšu ministrijas organizētajā koncertciklā So klingt Europa, uzstājoties līdzās tādiem plaši pazīstamiem māksliniekiem kā Gidonam Kremeram un Kremerata Baltica, Laimai Jansonei un citiem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja