Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Koncertzālē Cēsis uzstāsies britu mūziķis Toms Adams

Koncertzāle Cēsis sadarbībā ar Latvijas Radio 3 raidījumu Tīrkultūra veidos Balto sesiju koncertsēriju, kurā 26. janvārī plkst. 19 kā pirmais uzstāsies britu mūziķis Toms Adams, informēja koncertzāles pārstāve Egija Saļņikova.

E. Saļņikova norādīja, ka Balto sesiju koncertsērija notiek koncertzāles cikla Ambiente skatuve ietvaros un gaidāmi četri koncerti, kas būšot veidoti baltā galerijas estētikā, kur iemirdzēties laikmetīgās mūzikas talantiem. 

Koncertsērijā līdzās ārzemju mūziķiem varēs dzirdēt arī latviešu mūziķu sniegumu. 

Savukārt pēc koncertiem būs iespēja mūziķus iepazīt tuvāk Tīrkultūras sarunās par mākslinieku radošo pasauli un iedvesmas avotiem.

Toms Adams ir mākslinieks, kurš savā ikdienā nelieto viedierīces un sociālas platformas, līdz ar to viņa mūzika ir klajš pretstats interneta vides pārsātinātībai - tā ieved klausītāju pasaulē, kurā ir dzīva apjausma par īstenību un patiesumu. Adamsa debijas solo albums Silence iznāca 2017. gadā. Tas izcēlās ar mūziķa unikālo falseta vokālu un tika iekļauts Boba Boilena NPR radio gada albumu desmitniekā: “Šī smeldzīgā, atmosfēriskā mūzika it kā apstādina laiku... Ja meklējat klusu ierakstu šajos steigas pilnajos laikos, šis būs īstais.”

Šī gada oktobrī klajā nācis Toma Adamsa jaunākais albums Yes, Sleep Well Death. Lai arī jaunais ieraksts bagātināts ar post roka un elektroniskās mūzikas ietekmēm, mūzikai joprojām piemīt tik pazīstamais, melodiskais Adamsa dziesmu rakstīšanas kods. Tas tikai izvērsies vēl plašākā skaņu pasaulē. Rezultāts ir aizraujoša un unikāla dziesmu kolekcija, kas klausītāju aizved ceļojumā pretī nezināmajam, un ko dzirdēsim arī Cēsīs.

Pirms Toma Adamsa uz koncertzāles Cēsis skatuves dzirdēsim latviešu grupu Vēstnieks. Apvienība savu muzikālo ceļu sākusi 2017. gadā, kad grupas līderis Rūdolfs Macats nolēma pievērsties dziesmu rakstīšanai, lai bagātinātu dziesmu klāstu, kas skan latviešu valodā. Tika izdots pirmais grupas Vēstnieks EP Volume I, kas bija kā atspēriena punkts turpmākajai darbībai. Kopš šī gada sākuma apvienību veido mūziķi Rūdolfs Macats, Evija Vēbere, Elīna Silova, Kārlis Auziņš un Ivars Arutjunjans. 

Pirmās 50 biļetes uz koncertu koncertzālē Cēsis pieejamas par 12 EUR. Pārējo biļešu cena 15 EUR.

Biļetes nopērkamas koncertzāles Cēsis kasē, Biļešu paradīze tirdzniecības vietās un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja