Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Liepājas simfoniskā orķestra koncertos klausītāji varēs balsot par mūziķiem

Liepājas Simfoniskais orķestris (LSO) turpmāk ar jaunu akciju pievērsīs uzmanību sava kolektīva mūziķiem, aicinot klausītājus balsot par mūzķiem, kuru spēle un atdeve uz skatuves viņus īpaši uzrunājusi koncerta laikā - informēja orķestra sabiedrisko attiecību vadītājs Gundars Venens. Tas nozīmē, ka turpmāk LSO koncertu programmiņās būs ierakstīti visi orķestra mūziķu vārdi, kuri piedalās tā vakara koncertā, savukārt klausītājiem tiks izplatītas aptaujas anketas.

Starpbrīdī vai pēc koncerta apmeklētājam aptaujas kartītē būs jāieraksta mūziķa vārds, kura spēle viņu suģestējusi. Savukārt gada laikā klausītāju balsojums noteiks Gada labāko mūziķi, kuru apbalvos sezonas noslēguma koncertā 2010.gada maijā. Orķestra administrācija cer tādējādi iekopt azartisku sezonas rituālu, ar kura palīdzību varēs uzzināt un pagodināt Gada mūziķi. Ieguvēji būšot arī aktīvākie klausītāji, kuriem orķestris pasniegs nākamās sezonas koncertu abonementu.

Gundars Venens pastāstīja, ka koncerta apmeklētāji varēs paust savu viedokli arī par Liepājas Simfoniskā orķestra piedāvāto programmu un izpildījumu, kā arī saņemt informāciju par orķestra koncertdarbību ar e-pasta starpniecību.
Jauno akciju orķestris uzsāks jau sezonas atklāšanas koncertā "Štrauss un Mediņš" kas orķestra galvenā diriģenta Imanta Rešņa vadībā notiks Liepājas teātrī 13.septembrī. Kā paskaidroja G.Venens, akcijas galvenais nolūks ir izcelt orķestra māksliniekus, kuri atskaņo spilgtas solo starpspēles un palīdz atklāt orķestri visā skanējuma krāšņumā. Lai sekmētu orķestra mākslinieku atpazīstamību, pēc Liepājas simfoniskā orķestra koncerta Dzintaros svētdien 6.septembrī notika īpaša fotosesija, kurā fotomākslinieks Gunārs Janaitis fotografēja orķestri, tā māksliniekus un diriģentu, kurš pavēstīja, ka mūziķu sejas turpmāk būs redzamas uz orķestra afišām un citiem drukas izdevumiem, kā arī mājaslapā. Par to var pārliecināties, jau aplūkojot sezonas atklāšanas koncerta afišas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja