Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

LNT būs skatāma ģimeņu dziedāšanas svētku trešā sezona

Jau pavisam drīz, 28. augustā Latvijas Neatkarīgās televīzijas (LNT) kanāla tiešraidē tiks vērts priekškars krāšņākajam un skanīgākajam ģimeņu dziedāšanas projektam Dziedošās ģimenes. Kā uzsver LNT Pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone, tie ir visu mīlētākie, sirsnīgākie un gaidītākie dziedāšanas svētki.

20 dziedošas ģimenes no visas Latvijas ar satraukuma prieku sirdīs gaida projekta sākumu, lai ar savām balsīm un sirsnīgumu pārsteigtu un ienestu prieku ikvienā mājā. Projektā tiks pārstāvētas tādas Latvijas pilsētas kā Talsi, Jūrmala, Saldus, Aloja, Rēzekne, Liepāja, Rīga, Aizkraukle un daudzas citas.Projekta rīkotāji sola, ka ģimeņu dziedāšanas svētkos varēs iepazīt ļoti spilgtas, saliedētas un dalībnieku ziņā arī vērienīgas ģimenes. Šajā sezonā piedalīsies viskuplākā saime, kāda jelkad ir pieteikusies dziedāšanas svētkiem - uz projekta atlasi bija atnākuši vien 18 ģimenes locekļi, bet kopā viņi varot sanākt pat 45 cilvēku liela saime.Projektā piedalīsies arī ģimene, kura dzied vienmēr un visur, un, kā paši saka, bērni piedzimstot vispirms sāk dziedāt un tikai tad runāt. Projektā būs arī dzirkstoša humora pilna un ar instrumentu spēles prasmēm apdāvināta ģimene, kurā katrs spēlē kādu instrumentu, bet tētis pat pats izgatavo dažādus mūzikas instrumentus. Uz projekta skatuves kāps arī ģimene trijās paaudzēs. Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētki noritēs divos posmos. Pirmais posms ietver divus pusfinālus. Katrā no pusfināliem piedalīsies desmit ģimenes, kopā 20 ģimenes no visas Latvijas. No katra pusfināla pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma tālāk tiks izvirzītas sešas skanīgākās ģimenes, kopā 12 ģimenes, kuras sāks dalību Lielajos dziedāšanas svētkos. Skanīgo projektu Dziedošās ģimenes 3 vadīs dziedātājs Normunds Rutulis kopā ar savu meitu Lindu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Dons atgriežas no Eirovīzijas

12. maija vakarā mājās no Zviedrijas atgriezies dziedātājs Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija. Latvijas pārstāvja Dona Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā izpildītā dziesma “Hollow” ieguv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja