Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Maija Kovaļevska aicina uz labdarības koncertu Sirds veltījums

12. septembrī, plkst. 19 Latvijas Nacionālās operas Lielajā zālē notiks labdarības koncerts Sirds veltījums, kuru rīko pasaulslavenā operdziedātāja Maija Kovaļevska, informēja pasākuma pārstāve Tanita Tamme.

Koncerta mērķis ir sniegt atbalstu cilvēkiem, kuri vērsušies pie labdarības organizācijas ziedot.lv, lai saņemtu jaunākās paaudzes medikamentus cīņai pret vēzi. Labdarības koncerta laikā tiks atskaņota opermūzika, latviešu kamermūzika, kā arī garīgā mūzika, kuru izpildīs pasaules operzvaigzne, soprāns – Maija Kovaļevska, starptautisko konkursu laureāte un Latvijas Nacionālās operas māksliniece Sonora Vaice, pasaulē atzīts Latvijas Nacionālās operas bass Krišjānis Norvelis, kā arī itāļu tenors – uzlēcošā zvaigzne Riccardo Gatto, bet pie klavierēm koncertmeistare Jeļena Larina (Austrija). Koncerta režisors Uģis Brikmanis, producents Spartaks Leimanis.

Labdarības koncerta Sirds veltījums mērķis ir sniegt atbalstu cilvēkiem, kuriem diagnozticēts vēzis un kuri griezušies pēc palīdzības pie labdarības organizācijas Ziedot.lv. Patlaban līdzcilvēku atbalsts nepieciešams Veronikai Hričkinai, Valdim Miķelsonam, Jānim Brīvkalnam, Gunitai Štrausai, Jurijam Bērziņam, Valdim Ozolniekam, Tatjanai Bičikai, Gatim Tauriņam un daudziem citiem.

"Ikviens no mums slimībā ir vientuļš un sargājams, bet, sastopoties ar diagnozi - vēzis, atbalsts ir divtik nepieciešams. Labdarības organizācija Ziedot.lv ir pagodināta sadarboties ar izcilo operdziedātāju Maiju Kovaļevsku, atbalstot viņas iniciatīvu labdarības koncertam. Koncerta ienākumi 100% apmērā sniegs praktisku palīdzību onkoloģiskiem pacientiem" stāsta Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

Koncerta pirmajā daļā skanēs garīgā mūzika un latviešu kamermūzika, savukārt otrajā daļā – populārā opermūzika. Mākslinieki izpildīs L.Garūtas, J. Vītola, A. Kalniņa, J.S.Baha, Š.Guno, V.A. Mocarta, C.Franka, kā arī Dž.Verdi, Dž.Pučīni un P. Čaikovska radītos skaņdarbus.

"Labdarības koncerts Sirds veltījums notiks, lai konkrēti un praktiski palīdzētu cilvēkiem un, lai sniegtu emocionālu un materiālu atbalstu," par ieceri stāsta operdziedātāja Maija Kovaļevska. "Mūzika žēlsirdīgā, mīlošā un labu darošā," tā par koncertu saka režisors Uģis Brikmanis.

Biļetes uz labdarības koncertu iespējams iegādāties Latvijas Nacionālās operas un baleta un Biļešu paradīzes kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv.

Biļešu cenas no 9 līdz 50 EUR. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja