Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Maija Kovaļevska aicina uz labdarības koncertu un jaunā albuma Ar siltu sirdi prezentāciju

Operdziedātaja Maija Kovaļevska sadarbībā ar pianisti Dzintru Erlihu un Latvijas Nacionālās operas basu Krišjāni Norveli aicina uz labdarības koncertu un albuma Ar siltu sirdi prezentāciju, kas notiks šī gada 1.jūnijā plkst. 19 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē, informēja pasākuma kuratore Laura Freināte.

1. jūnijs ir arī starptautiskā bērnu aizsardzības diena, un visi ienākumi no koncerta biļešu un albuma Ar siltu sirdi tirdzniecības tik ziedoti, lai sniegtu palīdzību ģimenēm ar īpašajiem bērniņiem.

"Tikai mēs paši varam veidot sabiedrību ar dvēseli, kurā ģimene un pats cilvēkbērns ar īpašām vajadzībām justos piederīgs, vajadzīgs, nozīmīgs, mīlestības un uzmanības vērts,” vēsta Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

Koncertā skanēs latviešu komponistu kamermūzika, kā arī garīgā mūzika — J.Vītola, J.Mediņa, A.Kalniņa, L. Garūtas, Š. Guno un citu komponistu skaņdarbi. 

Mūziķu veidotais albums Ar siltu sirdi ir kā veltījums Latvijas simtgadei. Tajā iekļautas skaistākās latviešu komponistu solodziesmas un klavierdarbi, kurus ieskaņojusi Maija Kovaļevska, Krišjānis Norvelis un Dzintra Erliha. Albuma digitālu kopiju par ziedojumiem var iegādāties www.arsiltusirdi.lv un saņemt e-pastā.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un interneta mājas lapā: https://www.bilesuparadize.lv/events/event/65207.

Labdarības akcija Ar siltu sirdi aizsākusies ar Maijas Kovaļevskas un Dzintras Erlihas koncertiem Austrālijā šī gada aprīlī un maijā, gūtos ienākumus veltot Latvijas bērniem ar īpašām vajadzībām.

Top komentāri

Zete
Z
Pirms daudziem gadiem man arī patika, kā viņa dzied. Pirms ļoti daudziem. Tagad viņa haltūrē, balss vairs neskan kopti un izskatās, ka vienkārši sēž uz veciem lauriem. Tas pagājušais labdarības koncerts operā bija nebaudāms, kaut arī doma un mērķis labs. Katrā ziņā, lai veicas savākt naudu bērniem.
Tad
T
nu gan otru solistu sev Kovaļevska taradusi! It kā labāku nevarētu atrast! Pati arī dzied arvien neinteresantāk. viņai paredzēja spožu karjeru, bet tā izčibēja kā pērnā rasa...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja