Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Marija Naumova ar koncertprogrammu Čigānu nakts atgriezīsies jau pavasarī

Publikas lielās atsaucības dēļ dziedātāja Marija Naumova jau nākamā gada pavasarī Latvijā sola sarīkot savas jaunās programmas Romani Rat (Čigānu nakts) papildkoncertus, informēja dziedātājas sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Marija, kas pagājušās nedēļas nogalē Dzintaru koncertzālē uzstājās ar noslēdzošo Čigānu nakts izrādi, atzina, ka jūtas līdz sirds dziļumiem aizkustināta par skatītāju lielo mīlestību visos trijos koncertos - Jelgavā, Valmierā un Jūrmalā. "Tās sajūtas nevaru izstāstīt vārdiem, tas bija jāredz un jājūt! Saviļņoti un sajūsmināti bijām mēs visi - gan es, gan pārējie mūziķi, gan zālē sēdošie. Paldies, Jelgava, paldies, Valmiera, paldies, Jūrmala!" atklāja dziedātāja.

Sava talanta cienītājiem, kuri nevarēja apmeklēt kādu no jau notikušajiem koncertiem, Marija vēlas sarūpēt iespēju izbaudīt čigānu nakts noskaņas pavasarī. "Cilvēki man raksta vēstules un jautā, kad var gaidīt manu koncertu viņu dzimtajā pusē. Tas ir aizkustinoši, tāpēc es gribu viņus iepriecināt," stāstīja dziedātāja.

Vērienīgajā muzikāli vizuālajā priekšnesumā Čigānu nakts, ar kuru Marija atzīmēja savas radošās darbības divdesmitgadi, bija dzirdama dažādu kultūru iespaidā tapusi romu tautas mūzika, un tajā piedalījās izcili mūziķi no piecām valstīm.

Viesmākslinieku vidū bija viens no slavenākajiem un talantīgākajiem izpildītājiem starptautiskajā flamenko pasaulē - dziedātājs un komponists Luiss de Almerija no Rumānijas, kā arī flamenko ģitārspēles virtuozs Pako Narvaess no Spānijas. Iespaidīgu vizuālo pavadījumu koncertizrādēm sadarbībā ar režisoru Oļegu Šapošņikovu un scenogrāfi Daci Sloku radīja video mākslinieks Artis Dzērve.

Nākamā gada pavasarī Naumova ar Romani Rat ciemosies Ventspilī (6. martā), Liepājā dienu vēlāk un 8. martā Ogrē.

Biļetes jau šobrīd ir pieejamas Biļešu paradīze kasēs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja