Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Nacionālā Madonnas diena Igaunijā

Visas biļetes uz popdīvas koncertu Tallinā izpārdotas, šovu apmeklēs 12 000 fanu no Latvijas

"Protams, gribētos, lai viņa Tallinā pastaigātos un kaut ko apskatītos! Citādi viņa neko neatcerēsies — šī taču ir Madonnas pirmā vēsturiskā vizīte Baltijā," Dienai saka Madonnas igauņu fane Anne. Šovakar Dziesmu svētku estrādē Tallinā notiks Madonnas turnejas Sticky & Sweet vienīgais koncerts Baltijā. Visas biļetes izpārdotas (tirdzniecībā tika laists d70 300 biļešu, tās maksāja Ls 43—180). Biļešu pārdošanas ieņēmumi ir aptuveni 6,5 miljoni ASV dolāru. Kopumā šovu apmeklēs ap 73 000 cilvēku, to vidū 30 000 no ārzemēm. Latvijā uz popdīvas koncertu pārdots 12 000 biļešu. Visas viesnīcas Tallinā ir pilnas. Paši igauņi joko, ka otrdiena valstī pasludināta par "nacionālo Madonnas dienu".

"Laiks būs labs," Dienai sola šova rīkotājkompānijas BDG preses sekretārs Iļja Judeikins. Koncerta skatuves uzbūve turpinājusies sešas dienas, turklāt pēdējās 36 stundas darbi notika nepārtraukti. Šos darbus veica 200 cilvēku no Madonnas tehniskās komandas un vēl tikpat daudz no Igaunijas. Skatuve ir 100 metru plata, 50 metru dziļa un 25 metru augsta. Tērpu sagatavošana katram Madonnas koncertam aizņem divas dienas. Lai gan dziedātāja Tallinā pavadīs vien dažas stundas, šova norises vietā viņai tiek būvētas "mājas uz riteņiem", tiek iekārtota pat bērnu istaba Madonnas atvasēm. Turnejas iepriekšējais koncerts svētdien notika Sanktpēterburgā, kur Madonna pavadīja trīs dienas. Pastaigām pa Tallinu laika viņai galīgi nebūs — Igaunijas galvaspilsētā viņa ar privātu lidmašīnu ieradīsies pēcpusdienā, no lidostas Madonna dosies uz estrādi, kur notiks mēģinājums. Dažās pilsētās mēģinājums sākas, kad skatītāji tiek ielaisti koncerta norises vietā — tā ir unikāla iespēja redzēt Madonnu treniņtērpā un bez grima. Tāpēc ir vērts ierasties laikus! Koncerta norises vietu Madonna parasti atstāj, kad skan šova pēdējās dziesmas akordi. No Dziesmu svētku estrādes viņa dosies uz lidostu.

Koncertu plkst.19.30 atklās dīdžejs Pols Okenfolds. Popmūzikas granddāma uz skatuves kāps aptuveni plkst.21. Savus Baltijas fanus viņa izklaidēs divas stundas.

*

Jegora Jerohomoviča iespaidi tiešsaistē no koncerta — twitter.com!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja