Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Nedēļas nogalē Liepājas pludmali pieskandinās festivāls Summer Sound

Nedēļas nogalē, 28. - 29. jūlijā Liepājas pludmalē norisināsies festivāls Summer Sound, kurā piektdienas vakarā uzstāsies deju mūzikas grandi Cheat Codes, Felix Jaehn un Klingade, savukārt sestdien ar savu šīs vasaras grandiozāko uzstāšanos viesus priecēs mūziķis Dons, informēja festivāla pārstāve Sabīne Brice.

Festivālā uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki. Dīdžeju trio Cheat Codes no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne Felix Jaehn, kā arī franču dīdžejs un producents Klingade parūpēsies par grandiozu elektroniskās mūzikas programmu jūras krastā.

Ar savu vērienīgāko šīs vasaras koncertu uz festivāla lielās skatuves uzstāsies Dons, savukārt pamatīgu ballīti garantēs Bermudu Divstūris. Bez jau nosauktajiem vārdiem festivāla viesus priecēs krāšņa Latvijas mūziķu programma – Triana Park, Bandmaster, Satellites LV, Sibyl Vane, Deeper Upper, Franco Franco, Skyforger, My Radiant You, Fakts, Pienvedēja Piedzīvojumi, Astro'n'out, Ivo Fomins, Polifauna un citi.

Summer Sound festivāla teritorijā būs piecas skatuves – lielākās no tām būs pludmales Summer Sound skatuve un parka Aldaris skatuve. Jaunā skatuve - Koncertsēta - parka koku ieskauta, aicinās festivāla apmeklētājus atvilkt elpu mierīgākā gaisotnē, piedāvājot bagātīgu kultūras programmu, savukārt sadarbībā ar ilggadējo partneri, festivāla oficiālo radio – Radio SWH, Summer Sound festivālā būs jaunas mūzikas skatuve Priekšnams. Jau ierasti par dzīvespriecīgām festivāla dejām rūpēsies DJ Toms Grēviņš, līdz rīta agrumam uzstājoties uz Jim Beam Summer Dance skatuves.

Festivāla organizētāji aicina apmeklētājus laicīgi plānot savu ceļu uz Liepāju un apmainīt biļetes pret aprocēm maiņu punktos jau iepriekš, lai izvairītos no rindām pie festivāla ieejas. Summer Sound apmeklētāji savas 2 dienu festivāla biļetes, ar vai bez telts vietas, varēs apmainīt pret aprocēm t/c Spice Rīgā no 26. līdz 28. jūlijam no plkst. 10 līdz 20. No 26. jūlija līdz 28. jūlijam festivāla aproces varēs iegūt t/n Kurzeme Liepājā – 26.jūlijā aproču maiņas punkts strādās no plkst.17 līdz 20, bet atlikušajās dienās no plkst. 10 līdz 20.  Summer Sound festivāla telšu un kemperu pilsētiņa būs atvērta no ceturtdienas, 27. jūlija plkst.17 līdz svētdienai, 30. jūlija plkst.15.

Biļetes nopērkamas festivāla mājas lapā www.summersound.lv, kā arī Biļešu Serviss tīklā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja