Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pasākumu jomas tehniķi tiksies Hanzas peronā

Latvijas pasākumu jomas tehniķi 1. oktobrī tiksies Hanzas peronā - audiovizuālajā dienā lai runātu par pasākumu jomas aktuālajiem jautājumiem, informē pasākuma organizētāji.

Pirmo reizi Latvijas Pasākumu foruma rudens sesijā notiks atsevišķa lekciju programma - Latvijas pasākumu nozares audiovizuālā sektora speciālistiem. Lekciju programmā iekļauti skaņas, gaismas un video aprīkojuma jaunumi un dažādu tehnoloģisko risinājumu prezentācijas. Vadošie Latvijas speciālisti aicināti audiovizuālajā dienā dalīties pieredzē, tehniskā aprīkojuma uzņēmumi – stāstīt par saviem jaunumiem un demonstrēt tos. Audiovizuālās dienas auditorija ir nozares audiovizuālo risinājumu piegādātāji, tehniskie producenti, pasākumu gaismas, skaņas, video un citu tehnoloģisko risinājumu speciālisti.

Audiovizuālās dienas gaismu sesija 2019. gadā būs veltīta jaunajam gaismu iekārtu apraksta formātam GDTF un stāstam par skatuves apgaismojuma iekārtu kontroli, pieaugot iekārtu sarežģītībai. Pasākumu piekares sistēmu sesijā tiks runāts par starptautisko izklaides jomas piekaru kodeksu ICOPR (International Code of Practice for Entertainment Rigging). Izpratne par piekaru ekspluatāciju Latvijā pieaug, taču šajā jomā vēl ir ļoti daudz jautājumi, kas prasa uzmanību un rūpīgu iedziļināšanos.

Video sesijā uzmanība tiks pievērsta divām nozares aktualitātēm – arvien pieaugošajam pieprasījumam pēc milzīga apjoma datu apstrādes, nodrošinot video noformējumu pasākumos un tam, kam jāpievērš uzmanība audiovizuālajā sektorā strādājošajiem, ja pasākumu plānots fiksēt ierakstā.

Pirmās audiovizuālās dienas noslēgumā Hanzas Peronā ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar pilnīgi jaunu produktu, kurš ir ilgi gaidīts profesionālajā audio pasaulē, un tikai 27. augustā oficiāli prezentēts VIP publikai Melburnā, Austrālijā. Šobrīd pasaulē ir apskatei pieejamas tikai 4 demo pultis, no kurām viena ciemosies pie mums - ikvienam ir dota unikāla iespēja iepazīties ar pults darba virsmu un pults programmatūras versiju v0.9.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja