Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Rīgā koncertēs britu mūziķe Keitija Melua

24. novembrī Secret Symphony turnejas laikā Arēnā Rīga uzstāsies britu dziedātāja un komponiste Keitija Melua.28 gadus vecā Gruzijā dzimusī dziedātāja ir viena no veiksmīgākajām Lielbritānijas mūziķēm pēdējā desmitgadē. Viņas pazīstamākās kompozīcijas ir Nine Million Bicycles, The Closest Thing To Crazy, I Cried For You, Piece By Piece, If You Were a Sailboat un daudzas citas.

Kad 2002. gada septembrī jaunā dziedātāja parakstīja līgumu ar neatkarīgo ierakstu kompāniju Dramatico, neviens nespēja iedomāties, cik strauja būs viņas karjera. Keitijas Melua pirmais albums Call Off The Search, kas izdots, kad viņai bija tikai 19 gadi, ātri nokļuva Apvienotās Karalistes albumu topa virsotnē un pakāpeniski iekaroja arī citu Eiropas valstu hītparādes.Veiksmes stāsts turpinājās gan ar nākamo albumu Piece by Piece, kurā iekļauta viena no Keitijas Melua populārākajām dziesmām Nine Million Bicycles, gan ar tam sekojošo Pictures, kura panākumi nešaubīgi ierindoja Keitiju Melua pēdējā laika veiksmīgāko britu mūziķu skaitā.Šobrīd Keitija Melua ir otra bagātākā jaunā Lielbritānijas mūziķe aiz dziedātājas Adeles, dalot šo vietu ar Leonu Lūisu un Šerilu Kolu. Šogad martā iznācis Keitijas Melua piektais studijas albums ar nosaukumu Secret Symphony - tā ir izmeklētu dziesmu kolekcija, kas izceļ dziedātājas unikālo, viegli atpazīstamo balsi. Albums tapis sadarbībā ar producentu Maiku Batu, un tā galvenais akcents ir vieglums un vienkāršība. "Gatavojot šo albumu, vēlējos atrast ļoti skaistas dziesmas un vienkārši dziedāt tās no sirds," saka pati Keitija Melua.

Koncertā Rīgā Keitija Melua izpildīs jaunā albuma repertuāru, kā arī savas populārākās dziesmas. Iepriekš viņa Latvijā koncertējusi 2008. gada rudenī. Biļešu tirdzniecība uz Keitijas Melua koncertu Arēnā Rīga 24. novembrī sāksies 24. aprīlī Biļešu servisa tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notiks orķestra Rīga bezmaksas koncerti bērniem

No 12. maija līdz 2. jūnijam Rīgā svinēs Ģimenes mēnesi un šīs kultūras programmas ietvaros divas reizes izskanēs orķestra Rīga koncerts Supervaroņi – piektdien, 17. maijā, plkst. 17.00 Kultūras pi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja