Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Vecgada vakarā Palladium Rīga koncertēs King Charles

Viens no šī brīža populārākajiem britu folkroka izpildītājiem King Charles 31. decembra vakarā uzstāsies koncertzālē _Palladium_ Rīga, pavēstīja Positivus Music pārstāvji.Positivus festivāla publikas mīlulis King Charles 31. decembrī sniegs vērienīgu Vecgada aizvadīšanas koncertu koncertzālē Palladium.

Ekstravagantais mūziķis, īstajā vārdā Čārlzs Kosta, ir viens no daudzsološākajiem britu alternatīvās, indie un folkpopa skatuves pārstāvjiem. Šī gada maijā iznāca mākslinieka debijas albums Loveblood. King Charles lieliski prot iedvesmot un saviļņot skatītājus - mākslinieka radītā mūzika ir dinamiska, atraisīta un neviltoti sirsnīga, kas jūtami izpaužas viņa koncertos. Cienītājiem King Charles ir pazīstams ar kompozīcijām Bam Bam, Love Lust, Lady Percy un citām.Plašu ievērību Latvijas medijos King Charles ieguva 2011. gada Positivus festivālā, kad mūziķis pārsteidza un sajūsmināja klātesošos ar pārgalvīgu ģitārspēli uzrāpjoties skatuves konstrukcijās. Savukārt šīs vasaras festivālā King Charles ar pārliecību nostiprināja festivāla favorīta pozīciju ne tikai ar izcilu muzikālu priekšnesumu, bet arī skaidrā latviešu valodā paziņojot: "Es esmu karalis!"Kopš savas muzikālās karjeras uzsākšanas 2007. gadā King Charles ir devies koncertturnejās kopā ar Lauru Mārlingu, Noah and the Whale, kā arī Mumford and Sons, ar kuriem kopā ierakstīts liriskais singls _The Brightest Lights._King Charles 31. decembrī uzstāsies Vecgada aizvadīšanas koncertā koncertzālē Palladium. Biļetes uz koncertu būs nopērkamas no piektdienas, 14. septembra visās Biļešu serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lauris Reiniks izdod vasaras dziesmu 90. gadu noskaņās

Mūziķis Lauris Reiniks šo vasaru ievada ar jaunu un melanholisku dziesmu Kaila nakts. Šis skaņdarbs ir īpašs ar to, ka oriģinālā to vairāk kā pirms 20 gadiem sakomponēja viņa tēvs Artūrs Reiniks.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja