Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Dailes teātris Lielajā zālē plāno rīkot papildizrādes

Dailes teātra repertuārā esošās izrādes, kas plānotas teātra Lielajā zālē no šā gada 19. oktobra līdz 2022. gada 11. janvārim, šobrīd netiek atceltas. Teātris plāno papildizrādes, lai visiem biļešu īpašniekiem sniegtu iespējas noskatīties izvēlēto izrādi, informēja Dailes teātra pārstāve Agnese Vārpiņa.

Ņemot vērā, ka Dailes teātrī zāle ir pietiekami liela, un ir iespēja sēdvietas blakus nodalīt ar starpsienu, skatītājiem, kuri iegādājušies biļetes no 1. līdz 12. rindai (to ieskaitot), vietas netiks mainītas, bet mainīsies rindu izvietojums zālē, attiecīgi rindām atvirzoties tālāk no skatuves. Pēc šobrīd spēkā esošajiem noteikumiem, starp skatītāju rindām viena rinda ir jāatstāj brīva.

Lielākas izmaiņas skars skatītājus, kas iegādājušies biļetes sākot ar 13. rindu. Daļa 13. rindas skatītāju vietas saglabās, daļai sēdvietas tiks mainītas, aizpildot brīvās sānu vietas. Pārējiem biļešu īpašniekiem teātris piedāvās mainīt izrādes datumu, ja tāds būs pieejams, vai saņemt naudas atmaksu par biļetēm.

Informējot par daļēji izpārdotām Lielās zāles izrādēm, teātra pārstāv norāda, ka uz izrādēm, kur neizpārdoto sēdvietu pieejamība arvien ir pietiekama, tiem skatītājiem, kuru sēdvietas atbilstoši jaunajiem noteikumiem ir jāmaina, tiks piedāvāti iespējamie risinājumi, ar biļešu īpašniekiem sazinoties individuāli.

Biļešu īpašnieki aicināti sekot līdzi jaunākajiem paziņojumiem e-pastā, tostarp pārbaudīt mēstuļu jeb spam pastu.

Savukārt Dailes repertuārā esošās izrādes, kas bija paredzētas Stikla zālē no šā gada 19. oktobra līdz 2022. gada 11. janvārim, tiek atceltas.

Naudu par iegādātajām biļetēm uz Stikla zāles izrādēm e-biļešu pircēji saņems kā atmaksu uz bankas kontu. Kasē pirktās biļetes var nodot jebkurā Biļešu paradīze tirdzniecības vietā līdz 2021. gada beigām, vai arī saņemt naudu bankas kontā, aizpildot biļešu atmaksas pieprasījumu digitāli: https://bit.ly/3j1cmat

Dailes teātra pārstāvji lūdz skatītājus ar sapratni uztvert izmaiņas teātra apmeklējumā, kā arī izturēties atbildīgi pret savu un līdzcilvēku veselību un drošību, teātrī lietojot sejas maskas..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja