Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Tiešraidē notiks Sieviešu stendapa izrāde Pavasaras provincē 2

Ceturtdien, 15. aprīlī, tiešraidē no Kaņepes Kultūras centrā notiks Sieviešu stendapa izrāde Pavasaris Provincē 2, informēja Kaņepes Kultūras centra pārstāvji.

Sieviešu stendaps ir izstrādājis atbalsta lekciju Pavasaris provincē 2 cilvēkiem un sievietēm, lai pēc iespējas mierīgāk pārlaistu pavasari un atgrieztos normālajā dzīvē, kas mūs neizbēgami sagaida tuvāko mēnešu laikā. Tiks atbildēts uz jautājumiem, kā turpmāk izvairīties no saviesīgiem pasākumiem, kā izskaidrot skolotājiem to, ka mans bērns vairs nemāk lasīt, kā izmest ar Wolt saistītus atkritumus tā, lai izskatās, ka pati gatavoji visu šo laiku, kā izskatīties tievākai, ja klāt nākuši 10 kilogrami u.tml.

"Šis jau ir otrais pavasaris koronas zīmē jeb laiks, kad daba mostas no ziemas miega, veikali no ierobežojumiem un Sieviešu stendaps atmaigst pret vīriešiem. Nekādu joku par NA, Uģi Kuģi vai Rudzīti. Visi joki par griķiem, tualetes papīru un citām pēdējā gada aktualitātēm," sola rīkotājas.

Biļetes cena ir 5 eiro un to var iegādāties Bezrindas.lv. Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Tādējādi izrādi par vienas biļetes cenu varēs vērot visi tie, kuri atrodas vienkopus – vienā dzīvesvietā. Izrāde sāksies plkst. 19. Biļešu pārdošana uz izrādi beigsies pusstundu pirms izrādes sākuma.

Sieviešu stendaps ir platforma režisorēm, māksliniecēm, dzejniecēm, rakstniecēm, radošājām direktorēm, neradošām asistentēm un vienkārši drosmīgām sievietēm, kas kāda dienā nolēma, ka vēlas pastāstīt par savām domām, jūtām un pieredzēm uz skatuves. Pastāstīt tā, ka ir smieklīgi. Dažreiz drusku, dažreiz ļoti smieklīgi. Un dažreiz gan smieklīgi, gan tā, ka ir jāraud. Sieviešu stendaps Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja