Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Andris Ābelīte un Sonora Vaice apvienojas romantiskā koncertprogrammā

Operas soliste Sonora Vaice un bijušais grupas _Labvēlīgais tips _dalībnieks Andris Ābelīte ir apvienojušies romantiskā koncertprogrammā _Tu mana svētā, grēcīgā, ar kuru oktobrī uzstāsies lielākajās Latvijas pilsētās. Koncertprogrammas pirmatskaņojums notiks ceturtdien,18.oktobrī plkst.19.00 Cēsīs, CATA _kultūras namā.

Viena no spožākajām operas solistēm S.Vaice, kuras radošajā biogrāfijā ir ierakstītas nopietnas lomas operās _Cosi fan Tutte, Burvju flauta, Traviata, Seviljas bārddzinis, Orfejs un Eiridīke, Bohēma, Alčīna, _pirmo reizi apvienojusies duetā ar klasiskajā žanrā un popmūzikā pieredzējušo A.Ābelīti. Kā zināms, A.Ābelīte ir ilggadējs Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra solists, trompetists, bijis grupas _Labvēlīgais Tips _dalībnieks, un kopā ar grupu Bonaparti.lv pārstāvējis Latviju Eirovīzijā.A.Ābelītes komponētā dziesma _Tu mana svētā, grēcīgā _ieguvusi lielu klausītāju mīlestību un tieši tāpēc ir izvēlēta par šīs programmas tituldziesmu. Programmā iekļautas arī komponista Raimonda Paula dziesmas un visā pasaulē pazīstamie hiti, tostarp Leonarda Koena Hallehluja, Billija Prestona _You are so beautiful. _Skanēs arī _Questa Notte no Bonaparti.lv _repertuāra.A.Ābelīte klausītājus iepriecinās arī ar trompetes spēli, atskaņojot populārās franču komponista Žorža Bizē operas,Karmena tēmas un klasisko komponistu skaistākās melodijas.Programmā kopā ar solistiem muzicēs kontrabasists Raivo Ozols, ģitārists Artūrs Kutepovs, pie bungām Ainis Zavackis.Ceturtdien,25.oktobrī plkst.19.00 Ogres kultūras centrā. Jaunās koncertprogrammas koncerti tiek plānoti arī citās Latvijas pilsētās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja