Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Gigantisko ziloņu šovs Rīgas cirkā

No piektdienas, 16.novembra, Rīgas Cirkā būs skatāma jauna, starptautiska cirka programma Gigantiskie Indijas ziloņi. Pirmo reizi Rīgas Cirka manēžā būs redzama Eiropā lielāko Indijas ziloņu atrakcija Joy Gӓrtner vadībā. Joy Gӓrtner ir cirka mākslinieks ceturtajā paaudzē. Savas mākslinieciskās darbības laikā ar ziloņu atrakciju ir uzstājies Eiropā, Skandināvijas valstīs, Krievijā, Āzijā un Āfrikā. Uz Rīgas Cirku viņš ir atvedis piecas Indijas ziloņu meitenes- Belinda, Pira, Sabin, Diana un Baby- kuras auguma ziņā ir netipiski lielas.

„Ziloņu atbraukšanai gatavojāmies jau vairākus mēnešus. Lai šiem dzīvniekiem būtu ērti uzturēties Rīgas Cirkā esam veikuši Ziloņu mājas konstruktīvos uzlabojumus, kā arī ņemam vērā Joy Gӓrtner ieteikumus. Dmitrijs un Natālija Kuzņecovi, viesizrāžu laikā Rīgas Cirkā ir pabeiguši sava jaunākā cirka priekšnesuma mēģinājumus. Programmā Gigantiskie Indijas ziloņi šim priekšnesumam būs pirmizrāde. Tas apliecina, ka Rīgas Cirka māksliniekiem ir labvēlīga vide, lai nodarbotos arī ar jaunradi,” informē Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

Vēl programmā- pirmizrāde Dmitrija un Natālijas Kuzņecovu dzīvnieku atrakcijai Riska impērija ar jaunajiem lauvām, pumām, leopardu un melno panteru. Aristokrātiskie Krievu vēja suņi un apmācīts Kakadu. Akrobāti uz stieņa no Ukrainas, Eduarda Kara vadībā, gaisa vingrotājs siksnās Aleksejs Šmagins no Sanktpēterburgas, kā arī klaunu duets- Jekaterina un Dmitrijs Kolobovi, jeb Duo Kolobov.

Programma Gigantiskie Indijas ziloņi Rīgas Cirkā būs skatāma no 16.novembra līdz 15.decembrim. Precīzs izrāžu grafiks atrodams mājas lapā www.cirks.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja