Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Iznākusi grāmata un dziesmu albums bērniem Ričijs Rū rīko koncertu 2

Lācēns Ričijs Rū, kas ir iekarojis daudzu bērnu un vecāku sirdis Latvijā un ārpus tās, gaisa balonā ir atgriezies Latvijā ar jauniem un vēl košākiem notikumiem grāmatā un dziesmu albumā Ričijs Rū rīko koncertu 2, informē ierakstu kompānija MicRec

Jaunajā izdevumā ir atrodami dzejolīši, dziesmas un video par Ričija neparastajiem draugiem un brīnumainajiem piedzīvojumiem Āfrikā un ne tikai. 

Ričijs Rū rīko koncertu 2 ir milzu popularitāti guvušās pirmās grāmatas un dziesmu albuma turpinājums. Interaktīvā dzejoļu un krāsojamo zīmējumu grāmata ir papildināta ar trīspadsmit dziesmu albumu un to instrumentālo pavadījumu.

Jaunajā grāmatā un dziesmās lācēns Ričijs Rū ar gaisa balonu devies pie draugiem plašajā pasaulē. Viņu jau gaida mērkaķītis Kikī, garā Žirafe, zilonēns Bombero, rozā flamingo, mazais pingvīns un kāda īpaša iepazīšanās – lācenīte Rūbija. 

Mūzikas autors un dziesmu izpildītājs joprojām ir Lauris Reiniks, dzejoļu autore šoreiz ir projekta radītāja Rūta Reinika-Preisa. Jaunās dziesmas kopā ar Lauri izpilda arī Rūta un Sofija Timma. Ilustrāciju autore ir Guna Miķelsone. 

Rūta Reinika-Preisa saka: "Esam priecīgi, ka Ričijs Rū ir iekarojis tik daudzu bērnu un vecāku sirdis. Turpinām darboties, lai veicinātu bērnu mīlestību pret grāmatām, lasīšanu, mūziku un kopīgu radošu darbošanos. Vislielākais prieks ir redzēt, kā Ričija Rū dziesmas izpilda paši bērni – gan dārziņos un skolās, gan dziedāšanas konkursos. Ričijs Rū ir lielisks tēls, no kura bērni var mācīties par draudzību, rūpēm, izpalīdzību un mīlestību pret dabu. Ceram, ka arī jaunās dziesmas un lācēna piedzīvojumi ienesīs krāsainu prieku ikvienā ģimenē, kurā aug mūziku mīloši un radoši bērni." 

Grāmatas Ričijs Rū rīko koncertu 2 katra lappuse ir papildināta ar QR kodu, kuru nolasot ar mobilo tālruni, dzejolis "atdzīvojas" un pārtop dziesmā ar videoversiju kanālā YouTube

Šī gada aprīlī mūzikas autors un dziesmu izpildītājs Lauris Reiniks, dzejoļu autore Veronika Reinika un projekta vadītāja Rūta Reinika-Preisa saņēma Platīna disku par pirmo izdevumu, kurš pārdots vairāk nekā 10 000 eksemplāru. Pēdējos gados tas ir ļoti rets gadījums Latvijā.

Rudenī lācēns un viņa draugi dosies pie saviem skatītājiem ar jaunu koncertuzvedumu Ričijs Rū 2. Ceļojums uz Āfriku. Koncerts notiks Valmieras Kultūras centrā 7. oktobrī, Liepājas Olimpiskajā centrā 8. oktobrī, VEF Kultūras pilī 21. oktobrī, Siguldas Devonā 22. oktobrī, Madonas Kultūras namā 28. oktobrī, Ulbrokas Pērlē 4. novembrī, Līvānu novada Kultūras centrā 12. novembrī, Saldus novada Kalnu kultūras namā 25. novembrī un Mārupes kultūras namā 26. novembrī.

Koncertu grafiks vēl tiks papildināts. Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes tīklā.

Lācēna piedzīvojumiem var sekot līdzi arī TV ekrānos. No 31. augusta izklaides platformā Tet TV+ varēs uzzināt vēl nedzirdētus stāstus bērnu televīzijas raidījumā Ričija Rū pasakas. Savukārt oktobrī jaunajā Ričijs Rū un internets sezonā ikviens varēs apgūt daudz jauna par drošu interneta lietošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja