Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Izveidots Latvijas kultūras aktualitāšu portāls vācu valodā

Latvijas vēstniecība Vācijā ir izveidojusi kultūras notikumu portālu vācu valodā lettland-kultur.de, kurā no 27. maija tiks piedāvāta aktuāla informācija par Latvijas kultūras norisēm Vācijā, kā arī par vācu publiku interesējošiem notikumiem Latvijā, informēja Latvijas vēstniecības Vācijā pārstāvis Kaspars Adijāns.

Latvijas vēstniecība Berlīnē uztur ciešas saites ar latviešu māksliniekiem Vācijā un regulāri sadarbojas dažādos pasākumu formātos, aktīvi informējot par šiem notikumiem vēstniecības sociālo tīklu profilos Facebook, Twitter un Instagram.

"Nozīmīgu lomu šajā darbā ieņem arī Vācijas institūciju un parteru iesaiste gan federālajā, gan reģionālajā līmenī un arī inovatīvu pasākumu konceptu īstenošana. Tagad šīm aktivitātēm pievienojas pārskatāms kultūras notikumu portāls vācu valodā," pauž Kaspars Adijāns.

Latvijas kultūras pārstāvji pēdējo gadu laikā Vācijā guvuši vērā ņemamus panākumus. Diriģenti Andris Nelsons un Ainārs Rubiķis, operdziedātāja Elīna Garanča, ērģelniece Iveta Apkalna, Valsts akadēmiskais koris Latvija un citi ir kļuvuši par neatņemamu Vācijas kultūras dzīves sastāvdaļu. Latvijas literatūra, filmas, māksla, dizains un arī dažādi jauni inovatīvi pasākumu koncepti gūst arvien lielākus panākumus Vācijā.

Jaunizveidotais portāls vācu auditorijai ļaus gūt plašāku ieskatu Latvijas kultūras dzīvē un pārskatāmi uzzināt par nozīmīgākajiem latviešu mākslinieku pasākumiem Vācijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja