Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jaunajiem mūziķiem iespēja īpašā konkursā saņemt naudas balvas stipendiju

No 13. jūlija sociālajos tīklos aizsākts konkurss, kura ietvaros ikviens jaunais mūziķis var pretendēt uz stipendiju 1000-, EUR apmērā. Stipendijas mērķis ir veicināt jaunu mūzikas ierakstu radīšanu, kā arī videoklipu veidošanu.

Lai piedalītos jauno mūziķu atbalsta konkursā Ondo.lv Mūzikai, mūziķim vai mūziķu kolektīvam nepieciešams uzņemt video ar savas vēl nepublicētas dziesmas demo ierakstu un izvietot to kādā no sociālo tīklu profiliem Facebook vai Instagram platformā, pievienojot tēmturus #OndolvMūzikai, #ZeltaMikrofons un atzīmējot Ondo.lv lapu. Vienlaikus dziesmas demo video nepieciešams iesūtīt arī e-pastā, lai nodrošinātu pieteikuma reģistrāciju.

Visus saņemtos pieteikumus izskatīs žūrija, izvirzot nākamajā kārtā 10 dziesmas, par kurām tiešsaistē varēs balsot ikviens interesents.

Īpašas balvas katru mēnesi paredzētas arī balsotājiem. Tautas balsojuma rezultātā tiks noteikts labāko piecinieks, no kuriem katra mēneša uzvarētāju izvēlēsies žūrija.

Konkurss turpināsies četrus mēnešus, un katru mēnesi viens uzvarētājs saņems naudas balvu – stipendiju 1000,- EUR vērtībā. Konkursa naudas balvu drīkst izmantot tikai jauna skaņdarba ierakstīšanai studijā ar producentu un mūzikas video klipa izgatavošanai.

Pieteiktās dziesmas var būt jebkādā žanrā, un iesniegto dziesmu skaitam nav ierobežojumu.

Mūzikas ierakstu gada balvas Zelta Mikrofons producente Elita Mīlgrāve: ''Aicinu ikvienu jauno mūziķi izmantot iespēju un iesaistīties šajā izaicinājumā! Mūsu partneri ir sarūpējuši stipendiju, kas var kļūt par lielisku atspēriena punktu talantīgu mūziķu radošajā darbībā un palīdzēt pretendēt uz balvu Zelta Mikrofons. Ieraksts profesionālā studijā ar pieredzējušu producentu ir vērtīga un motivējoša balva.''

Konkursa Ondo.lv Mūzikai noteikumi pieejami: https://www.ondo.lv/ondo-lv-muzikai-noteikumi/

Konkursu organizē Mūzikas ierakstu gada balva Zelta Mikrofons sadarbībā ar partneri Ondo.lv. Tā mērķis ir veicināt jauno mūziķu atbalstu, jaunrades tapšanu un kvalitatīvu, profesionālu mūzikas ierakstu un videoklipu veidošanu sadarbībā ar pieredzējušiem mūzikas nozares pārstāvjiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja