Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Agešins: Ne visus lēmumus Ronis ministrijā stingri kontrolēja

Bija nozares Satiksmes ministrijā, ko nu jau bijušais satiksmes ministrs Aivis Ronis nekontrolēja, un atsevišķus lēmumus ierēdņi gribēja pieņemt viņa vietā, uzskata Saskaņas centra (SC) deputāts Valērijs Agešins. Viņaprāt, A.Roni var aizstāt arī kāds cits kompetents cilvēks.

"Es tīri cilvēciski saprotu to, ka varas partijas solījušas politisko aizmuguri, bet, sastopoties ar objektīvām grūtībām, savā nozarē viņš izskatās palicis viens, bez aizmugures. Vēl viena lieta attaisno viņa demisiju - attiecīgos uzņemumos valžu atalgojuma pieaugums ir neadekvāts un, acīmredzot, Roņa kungs saprata savu politisko atbildību," domā V.Agešins. "Viņš, kā bijušais diplomāts, strādāja ļoti labi, bet šajā postenī savu reputāciju sabojāja," piebilda deputāts.

V.Agešins gan uzver - A.Ronis nav neaizstājams un neviens no A.Roņa lēmuma necietīs. Deputāts uzskata, ka viņa pienākumus varētu pildīt arī kāds SC deputāts, piemēram, Ivars Zariņš.

Jau ziņots, ka satiksmes ministrs A.Ronis otrdien, 15.janvārī paziņoja, ka viņam dažos jautājumos ir izveidojušās viedokļa atšķirības gan ar valdības koalīciju, gan opozīciju, tāpēc spriedzes mazināšanai koalīcijā viņš pieņēmis lēmumu aiziet no darba valdībā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē