Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Bordāns Jaunzemei-Grendei vietu Kultūras ministrijā neredz

Kultūras ministra vietas izpildītājam Jānim Bordānam, tāpat kā nākamajam kultūras ministram būs jāizmanto no amata gāztās kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes zināšanas un pieredze, apgalvo Nacionālās apvienības pārstāvis Raivis Dzintars. Savukārt Bordāns, komentējot izskanējušo informāciju, ka Jaunzeme-Grende varētu būt kultūras ministra padomniece, atzīst, ka demisionējušam ministram vietu ministrijā neredz, vēsta Latvijas Televīzija.

"Es neizskatu iespēju šajā situācijā, arī kā tieslietu ministrs, izprotot juridiskos jautājumus, no publiskās leģitimitātes viedokļa, ka būtu pamatoti un korekti ministram, kurš ir demisionējis, tomēr turpināt strādāt padomnieka statusā ministrijā," sacīja Bordāns.

Viņš atzīmēja, ka Jaunzemes-Grendes rīcībai būtiskus iebildumus izteikuši kultūras jomas cilvēki. "Līdz ar to es nekādā veidā negribu nonākt duālā situācijā, neskaidrā situācijā. Manuprāt, šis ir labs punkts, lai uzsāktu risināt jautājumu profesionāli," viņš sacīja. 

Savukārt Dzintars atzina, ka brīvdienās tiksies ar Jaunzemi-Grendi, piebilstot, ka "tās baumas, kas ir pašlaik bijušas par padomnieka vietu vai ko citu, tās tiešām ir tikai baumas,".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē