Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Dombrovskis: SC rīcība bijusi neproduktīva attiecībā uz jebkādu saskaņu

Latvija otro ceturksni pēc kārtas ir visstraujāk augošā ekonomika Eiropas Savienībā, - tā piektdien intervijā Latvijas avīzei izteicās premjers Valdis Dombrovskis. “Straujāka tautsaimniecības izaugsme un ēnu ekonomikas apkarošana dod arī pienesumu budžetā. Tādēļ sākām darbu pie nodokļu mazināšanas – jāatzīst, ar negaidīti smagu diskusiju. Tomēr pozitīvi, ka apspriežamies par nodokļu samazināšanu, nevis kā iepriekš – par paaugstināšanu.”

Premjers laikrakstam arī norādīja, ka nodokļu samazinājums cilvēkam, kurš mēnesī nopelna 500 latus, viena gada laikā ļaus ietaupīt 50 latus.

Runājot par Jaunzemes-Grendes nedienām ar kultūras nozares pārstāvjiem, Dombrovskis norādīja, ka dialoga iespējas nav izsmeltas. Viņš uzskata, ka viens problēmu cēlonis ir ierobežotais finansējums, taču ar to bija jārēķinās arī iepriekšējo gadu laikā. “Ministre, ja nemaldos, atlaidusi visu savu biroju – ieskaitot biroja vadītāju, preses sekretāru un padomniekus. Šos darbiniekus viņa tāpat kā citi ministri pati izvēlējās pirms pusgada. Ja tik drīzā laikā viņa konstatējusi, ka šis kolektīvs nekur neder un visi atlaižami, tad tas drīzāk ir darba stila jautājums, nevis, ka vaina meklējama uzreiz četros padomu devējos”, Latvijas avīzei norādīja Dombrovskis.

Tāpat premjers atzina, ka šobrīd vairs netiek izskatītas iespējas sadarboties ar Saskaņas centru. Šīs partiju apvienības atbalsts apšaubāmajai referenduma idejai lielā mērā nostādījis to kā kritiski vērtējamu sadarbības partneri, norāda premjers, piebilstot: “Vismaz pēdējā pusgadā rīcība bijusi neproduktīva attiecībā uz jebkādu saskaņu. Iepriekš "Vienotībā" bijušas diskusijas par iespējamu sadarbību, bet nu vairs ne.”


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē