Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Finanšu ministrs: Jāmeklē iespējas lauzt līgumu par fotoradariem

Sadarbību ar "Vitronic Baltica un partneri" viņš novērtēja kā izcili sliktu piemēru privātas kompānijas piesaistei šāda projekta īstenošanai.
Jāmeklē iespējas lauzt līgumu ar privāto uzņēmumu "Vitronic Baltica un partneri" par fotoradaru uzstādīšanu un apkalpošanu, šorīt intervijā telekompānijas LNT raidījumam "900 sekundes" sacīja finanšu ministrs Andris Vilks.

Pēc finanšu ministra teiktā, jāmeklē iespējas lauzt šo līgumu, savādāk tās būs "nebeidzamas mokas". Acīmredzot, pašai valstij jāuzņemas fotoradaru ieviešana un apkalpošana.

Sabiedrībā bija neizpratne par veidu, kā privātais partneris uzstādīja fotoradarus, kā arī to, ka tie nepalīdzēja problēmpunktu uz ceļiem novēršanai.

Kā ziņots, Valsts policija plāno lauzt sadarbības līgumu ar privāto partneri "Vitronic Baltica un partneri", kas savlaicīgi nav spējis izpildīt līguma saistības uz Latvijas ceļiem uzstādīt 160 stacionāros fotoradarus.

Uzņēmums iepriekš skaidrojis, ka fotoradaru projektam vislielākās grūtības un kavēšanos izraisīja problēmas ar servitūtiem jeb tiesībām izmantot svešu zemi iekārtu elektrības vadu pievilkšanai, kā arī viena no projekta finansētāju - "Latvijas Krājbankas" - krahs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē