Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Gerhards: Koļegovai jāturpina iesāktie darbi Valsts vides dienestā

Valsts vides dienesta (VVD) vadītājai Ingai Koļegovai ir jāturpina savā amatā sāktie darbi, uzskata vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards (NA).

Kā aģentūrai LETA pavēstīja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā, ministrs ar Koļegovu ir pārrunājis pēdējā laika notikumus saistībā ar viņas virzīšanu Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora amatam.

Gerhards uzskata, ka Koļegova savā līdzšinējā darbā jau ir apliecinājusi sevi kā augstas klases profesionāli, tāpēc būtiski, lai viņa turpina aizsākto darbu vides jomā un nodrošina sekmīgu Inčukalna gudrona dīķu sanācijas projekta īstenošanu, sanācijas darbus Sarkandaugavā, kā arī Salaspils kodolreaktora likvidēšanas un citus jau iepriekš plānotos darbus.

Tāpat ministrijas rīcībā neesot apstiprinātas informācijas par iespējamiem Koļegovas finanšu pārkāpumiem, un Gerhards uzsver, ka šis jautājums ir atbildīgo iestāžu kompetencē.

Kā ziņots, Koļegova piektdien nolēma atsaukt savu kandidatūru VID ģenerāldirektora amatam. Kā iemeslu viņa minēja gan emocionālo spiedienu, kāds izdarīts uz viņas radiniekiem, gan arī nesaskaņas koalīcijas partiju starpā.

Tomēr valsts pārvaldi viņa pamest neplāno un turpinās strādāt līdzšinējā amatā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Budapešta izvēļu priekšā

Līdztekus Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām, kuras norisināsies no 6. līdz 9. jūnijam un kurās vērā ņemami panākumi tiek prognozēti labējiem un arī eiroskeptiskas ievirzes politiskajiem sp...

Dzīvei reģionos trūkst lobija

Latvijas galvaspilsētā un tās tuvumā iedzīvotāju labklājība ir augstāka un biznesa dinamika – intensīvāka nekā attālākajās pašvaldībās.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē