Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Kozlovskis: Valdības krišana šobrīd nav dienaskārtībā

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Vienotība) norāda, ka valdība turpina strādāt un valdības iespējamā krišana šobrīd nav dienaskārtībā, līdz ar to no plašākiem komentāriem par šiem jautājumiem viņš atturas.

Kozlovskis aģentūrai LETA atkārtoti uzsvēra, ka šobrīd valdība un premjerministre Laimdota Straujuma (Vienotība) turpina strādāt, turklāt partijā Vienotība nekas oficiāli nav spriests par iespējamo valdības krišanu, līdz ar to "no interpretācijām" viņš vēlas atturēties.

Ministrs piektdien Briselē piedalās kārtējā Eiropas Savienības (ES) Tieslietu un iekšlietu ministru padomes sanāksmē, kurā ES valstu ministri turpina diskutēt par pretterorisma un migrācijas jautājumiem.

Jau ziņots, ka pēdējā laikā politikas kuluāros aktīvi tiek runāts par iespējamo valdības nomaiņu. Straujuma vakar pēc partijas valdes sēdes atkārtoja iepriekš pausto: "Es esmu teikusi - katrai valdībai reiz pienāk gals, un tad, kad tas būs pienācis, es ziņošu." Taujāta par partijas atbalstu, Straujuma atbildēja: "Mēs strādājam kopā. Ir dažādi periodi, bet kopumā es gribu pateikt paldies vairākiem cilvēkiem, no kuriem es jūtu šo atbalstu."

Tikmēr žurnālā SestDiena Straujuma bilda, ka tuvākie mēneši vai pat nedēļas Vienotības liktenī var kļūt par būtisku pavērsiena punktu, norādot, ka "katrai valdībai un valdības vadītājam ir jādomā, cik tālu var iet. Tā ir atbildība pret savu sirdsapziņu. Man nepatīk, kā tiek veidoti dažādi stāsti un teorijas".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē