Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Prezidents par Grigules ievēlēšanu: Var kritizēt visu, bet tā ir cilvēku izvēle

Lai arī pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām Zaļo un zemnieku savienības pārstāve Iveta Grigule tika kritizēta par masveidīgo reklāmas kampaņu vairākās Latvijas pilsētās, daļu sabiedrības tā ir uzrunājusi, jo Grigule vēlēšanās guva panākumus.  

Valsts prezidents Andris Bērziņš jautāts, kā vērtē Grigules panākumus EP vēlēšanās un, vai tādējādi secināms, ka reklāmas kampaņa ir nostrādājusi, otrdienas rītā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta panorāma teica: "Es domāju, ka tas arī nav tik vienkārši. Mēs jau varam visu kritizēt, bet tā ir cilvēku izvēle. Varbūt tā ir vairāk laucinieku izvēle, kā rāda statistika, bet viņi ir tādu izvēli izdarījuši,".

Pēc viņa teiktā nevajadzētu arī deputātus dalīt "jaunpienācējos" un "vecajos". Svarīgi esot cik konkrētais deputāts izprot situāciju Latvijā, un vai spēj veidot nepieciešamos kontaktus, lai aizstāvētu savu viedokli Briselē. Pieredzējušākajiem EP deputātiem šādas iestrādes jau ir, bet prezidents pieļāva, ka par valstī un sabiedrībā notiekošajām praktiskajām lietām dziļākas zināšanas ir tā dēvētajiem EP jaunpienācējiem. 

Pirmdien Latvijas Televīzijas diskusiju raidījumā telefonintervijā Grigule pastāstījusi, ka vērienīgās reklāmas kampaņas izmaksas lēšamas ap 150 tūkstošiem eiro, bet kampaņas finansētāju joprojām noklusē

Diena.lv jau vēstīja, ka EP vēlēšanu provizoriskie rezultāti apstiprināti oficiāli - Latviju EP pāstāvēs no Vienotības saraksta ievēlētie Valdis Dombrovskis, Sandra Kalniete, Artis Pabriks, Krišjānis Kariņš, kā arī Roberts Zīle (Nacionālā apvienība Visu Latvijai! - Tēvzemei un Brīvībai/LNNK), Andrejs Mamikins (Saskaņa), Tatjana Ždanoka (Latvijas Krievu savienība) un Grigule.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē