Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Vīķe-Freiberga: Noteicoša loma prezidenta izvēlē būs ZZS maizes tēviem

Noteicoša loma nākamā prezidenta izvēlē būs partijas Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) maizes tēviem, tā intervijā TV3 ziņām norādīja eksprezidente Vaira Vīķe Freiberga.

Viņa uzsver, ka tieši ZZS būs noteicošā loma prezidenta izvēlē. "ZZS balsis ir tās, kam pieder zelta akcijas, zelta atslēga, un vai nu viņi balsos kopā ar koalīciju, vai ari izlems balsot kopā ar opozīciju un dabūt 51 balsi kopā. Uz kuru pusi viņi vērsīsies - tam būs noteicoša loma prezidenta izvēlē."

Eksprezidente uzskata, ka tieši ZZS maizes tēviem šajās vēlēšanās būs ārkārtīgi liels, ja ne noteicošais svars prezidenta izvēlē.

Tāpat Vīķe - Freiberga piemin, ka ja jau Ventspils mērs Aivars Lembergs (Latvijai un Venstpilij), kas agrāk kritizēja aizsardzības ministru Raimondu Vējoni (ZZS) un otrādi, tagad viņu atbalstīs, tad Vējoņa izredzes ir manāmi uzlabojušās.

"ZZS vieni paši nevar ievēlēt prezidentu - viņiem ir vajadzīgi partneri, tātad izšķirošais ir tas, kā un kādā veidā ZZS savam kandidātam gūs vajadzīgo atbalstu," uzsver eksprezidente un lēš, ka teorētiski vēlēšanas būtu iespējamas jau vienā piegājienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē