Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Āboliņš: Nesāksim ar apspļaudīšanu

Par daļas sabiedrības pārlieku saasināto reakciju uz Valsts prezidenta runu Dziesmu un deju svētku noslēgumā ar aktieri Gundaru Āboliņu sarunājas Romāns Meļņiks.

Top komentāri

es
e
Katrs amats uzliek pienākumus un PUNKTS.
Andris Laganovskis
A
Cienījamais Āboltiņa kungs. Man nav saprotams, ka prezidenta kungs nav spējīgs pateikt jel kādu sakarīgu tekstu. Prezidents ir tautas algots amats. Ja cilvēks piekrīt būt par prezidentu viņam ir jāsaprot, ka pienāksies daudz uzstāties visās pasaules malās. Jāspēj novērtēt savas spējas un zināšanas. Jāpajautā sev vai es to varēšu veikt. Ja tā nenotiek, tad ir tā kā sanāk. Kaut kā nebūt!! Nožēlojams rezultāts.!!!
DDT
D
Tātad, ja "Vējonis simbolizē un pārstāv valsti", - viņš var atļauties būt nekāds un darīt neko, un tā nebūs savas valsts un tautas necienīšana, turpretī tauta, izsakot savas domas un vilšanos, apriori, viņu (valsti!) apņirdz un apspļauda! Protams, - kas atļauts Jupiteram, nav atlauts vērsim. Un, kurš silītei tuvāk, dzied saldāk...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē