Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Būt skolotājam ir atbildīgi un prestiži

Izglītībā ir sevišķi svarīgi novērst cēloņus, nevis vēlāk cīnīties ar negatīvajām sekām, sarunā ar Guntaru Gūti norāda kustības Iespējamā misija (IM) direktors un arī IM absolvents Kārlis Kravis.

Top komentāri

P
P
Tagad par skolotājiem esmu drošs;viņi ir drošās rokās.Viņu prestižs augs(celsies)kā ūdens līmenis upēs palu laikā.
rekur
r
1. Skolotāji ir nabagi, ar ļoti mazu aldziņu un visi skolnieki to ļoti labi zin. Nabags nevar būt par paraugu skolniekam. Skolnieka acīs viņš ir nožēlojams subjekts- lūzeris. 2. Nav svarīgi vai tu esi gudrs skolotājs. Svarīgi ir vienīgi- vai tu vari uzturēt disciplīnu pusaudžu vidū mācību stundā. Skolotājs -čekists vai gestapo - lieliski. Ja tu nevari uzturēt disciplīnu- tu esi skolā suņa sūds. Un pat jatu esi ģenijs- tu vienalga skolā būs sūds.
sorry
s
Kā komentēja viens mans čoms učuks, skolās ir trīs probļemi, kas padara strādāšanu neiespējamu - administrācija, kas uzskata tevi par brūnu kluci, kvanči, kas krauj brūnos tev uz galvas un vecās kūkas, kas grib tevi izēst, jo tu dzīvo šai pasaulē. Nav man pazīstama učuka, kam 45 vecumā nebūtu nervu sabrukuma pirmās fāzes. Tanunah, kā saka Ukrainā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Cik valodās jūs lasāt ziņas?

Diskusijas par sabiedriskajiem medijiem krievu valodā liek aizdomāties, kādās valodās mūsu sabiedrība prot lasīt, skatīties un klausīties ziņas dažādās platformās. (Par izklaides žanru šoreiz na...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē