Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ielaužas influenceri

Mārketingā un produktu virzīšanā tirgū aizvien lielāku lomu sāk spēlēt sociālo tīklu profesionāls pielietojums, Guntaram Gūtem akcentē mikroinfluenceru portāla WOMstar.lv vadītājs Toms Briedis.

Top komentāri

Jezups
J
Influenceris ir ietekmētājs, kurš ietekmē tos cilvēkus, kuriem pašiem savas galvas vai prāta nav. Kamēr vien cilvēkiem būs bara instinkts tikmēr, arī influenceri būs noderīgi. taču es sociālo tīklu lietošanu atmetīšu vispār, jo tur jau tagad arvien vairāk dominē reklāmu tirgus nevis tautas pļāpas.
Influencīgs Paskaidrojums
I
Influencers? Kas tāds jauns un nelatvisks vārds? Tomēr nekas cits ka PĒRKAMS vai BEZATBILDĪGS CILVĒKS.
Nejēga
N
Influence=ietekme, ietekmēt. Nav jāmokās ap svešiem mēsliem, mums pašiem ir sava bagāta, skanīga pilnvērtīga valoda. Dzīvojot latviskā vidē ir visas iespēja tulkot svešvārdus un lietot atbilstošus latviešu valodas vārdus. Varu saderēt, ka influenceri aizstās latvisko tulkojumu, kā tas notika ar simtiem citu draņķu. Mēs jau esam spējīgi tikai kaukt par to, ka krievu valoda virsū nāk, jo citas valodas ir tikai mūsu nabadzīgās latviešu valodas bagātinātājas. Valodas sargi, beidziet sust!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Debates par pragmatismu

Republikāņu kontrolētā ASV Kongresa Pārstāvju palāta pēc gandrīz pusgadu ilgas vilcināšanās acīmredzami iekšpolitisku iemeslu dēļ, saistītu ar gaidāmajām ASV prezidenta un Kongresa vēlēšanām, 20. aprī...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē