Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Jauni nosacījumi veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanā

Spēkā stājusies jaunā veselības finansēšanas kārtība. Uzlabojumi ir nepieciešami, bet tie visdrīzāk varētu tikt ieviesti ar nākamo gadu un attiektos uz brīvprātīgo iemaksu aizstāšanu ar obligātajām visiem – intervijā Romānam Meļņikam stāsta veselības ministre Anda Čakša.

Top komentāri

vērīgais
v
Problēma ir tā, ka reālā situācijā, kad rodas vajadzība pēc medicīnas pakalpojumiem naivie nodokļu maksātāji vienmēr tiek nostādīti fakta priekšā - vai nu atnāc pēc pusgada ( jo mums ir rindas) vai ej pie privātā un ārstējies par savu naudu. Tādējādi, bizness un virspeļņa ir uz to, ka no cilvēka tiek paņemti nodokļi, bet viņš tāpat pēc tam ir spiests ārstēties par savu naudu privātā kantorī pie tā paša daktera, kuram viņš regulāri ar saviem nodokļiem ir nodrošinājis algu. Šī situācija tiek uzskatīta par normālu. Neviens neiebilst.
TrollisJT
T
Vadoņu Jaungada uzrunā izlaistais teksts: "Un, cita starpā, mēs aicinam pilsoņus augsti turēt patriotisma principus un prasties nomirt vēl pirms veselības aizsardzības sistēma ir uzzinājusi par jūsu slimībām! Laimīgu Jauno Gadu!"
M
M
Dari kā gribi, bet vienmēr no tevis noplēsīs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums ir izdevīga vienota un stabila Vienotība

Triecieni, kurus pēdējā laikā saņēmusi vadošā partija Vienotība, diez vai varētu sašūpot arī valdības konstrukciju – koalīcijas partneriem izmantot situāciju neesot intereses. Tas nozīmē, ka op...

Tuvo Austrumu šahs

Iepriekšējās nedēļas beigās pasaules uzmanība bija piesaistīta Irānas "atriebes akcijai" – triecienam pa Izraēlu –, atbildot uz pēdējās iepriekš veikto uzlidojumu Irānas konsulātam ...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē