Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Citi

LOK novērtē Latvijas olimpiešu kopējo sniegumu Tokijā kā labu

Izpildkomitejas sēdē izvērtējot olimpiešu sniegumu Tokijas olimpiskajās spēlēs, Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) sportistu sniegumu starptautiskajās sacensībās novērtējusi kā labu, aģentūru LETA informēja LOK mārketinga dienesta vadītāja Dace Gulbe.

Latvijas pāris ceturtdaļfinālā Eiropas čempionātā 10 dejās

Latvijas vicečempioni rēzeknietis Daniils Buinickis un daugavpiliete Darja Dmitrijeva Kijevā notikušajā Eiropas čempionātā 10 dejās (5 Standartdejas+5Latīņamerikas dejas) iekļuva ceturtdaļfinālā un ieguva 24.vietu. Pirmo vietu ieguva mājinieki Erls Viljamsons un Veronika Miško (Ukraina), informē Latvijas Spora deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Noskaidroti valsts čempionāta medaļnieki komandu sprintā rollerslēpošanā

Sestdien Uzvaras parkā Rīgā tika aizvadīts Latvijas čempionāts rollerslēpošanā, dalībniekiem sacenšoties komandu sprintā. Vīriešiem uzvaru spraigā cīņā izcīnīja madonieši Raimo Vīgants un Edgars Bernāns, bet sievietēm pārliecinoši pirmās bija NBS sporta klubu pārstāvošās Līva Šahno un Annija Sabule, informē Latvijas Slēpošanas federācijas pārstāvis Ivars Bācis.

Bērziņš un Rogule kļūst par Latvijas čempioniem šahā © DIENA

Piektdien, 24. septembrī, Rīgā noslēdzās Latvijas šaha čempionāts, un par uzvarētājiem vīriešiem kļuva starptautiskais meistars Rolands Bērziņš, bet sievietēm - lielmeistare Laura Rogule. Bērziņš par čempionu kļuva pirmo reizi, bet Rogulei šis ir jau 11. čempiones tituls.

Kaparkalējs un Krampe tiek pie PK kopvērtējuma tituliem rollerslēpošanā junioriem

2021.gada Pasaules kausa rollerslēpošanas sezona ļoti veiksmīgi un ar vēsturiskiem panākumiem noslēgusies Latvijas izlasei, jo pirmo reizi par kopvērtējuma uzvarētājiem mūsu pārstāvji. Sezonas kopvērtējumā labākie junioru konkurencē bija madonietis Lauris Kaparkalējs un rīdziniece Samanta Krampe, bet pieaugušo grupā vicelīdera statuss Raimo Vīgantam un 7.vieta Kitijai Auziņai (abi Madona), informē Latvijas Slēpošanas federācijas (LSF) preses sekretārs.