Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Motoru sports

Video: Bruno Rožkalna motosporta dzīves līkloči

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Pauls Timrots tiekas ar Latvijas motosporta leģendu Bruno Rožkalnu, kurš motocikliem veltījis visu dzīvi. Sportists izbraucis visas Eiropas trases, taču pie sasniegtā neapstājas, un skaidrs ir viens – pasaulei jāgatavojas jauniem Rožkalnu dinastijas uzvaras gājieniem. Raidījums skatītājiem sagatavojis arī video atskatu uz 90. gadu Latvijas autotreka sacīkšu notikumiem, kur skaistas uzvaras mijās ar smieklīgiem kurioziem.

F-1 atgriežas vairāk nekā pusgadsimtu sena prakse(1)

Šajā sezonā Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionātā pilotiem piešķirs vienu papildu punktu par ātrāko apli posmā, pirmdien lēma sacensību rīkotāji. Iepriekšējo reizi punkts par ātrāko apli tika piešķirts no 1950. līdz 1959. gada sezonai.

Jonass elitārajā MXGP klasē debitē ar desmito vietu

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no Rockstar Energy Husqvarna komandas svētdien Argentīnā izcīnīja desmito vietu pasaules čempionāta pirmā posma sacensībās prestižākajā MXGP klasē. Jonass pirmajā braucienā bija devītais, bet otrajā finišēja 12. pozīcijā, kas summā viņam deva desmito vietu un 21 punktu.

Ātruma cilts video: Latvijas motokross ticis pie sava influencera

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījuma vadītājs Pauls Timrots uz sarunu aicinājis Juri Popovu, pirmo motokrosa influenceri Latvijā, kurš tur rūpi par motokrosu sociālo tīklu vidē.

Ātruma cilts video: Timrots eksperimentē, spridzinot riepu(1)

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Pauls Timrots uz sarunu aicinājis Uldi Briedi, Mārtiņa Seska un LMT Autosporta Akadēmijas treneri, kurš aizvedis latviešu ekipāžu līdz Zviedrijas WRC rallijam. Un šoreiz būs arī blēņas – eksperiments ar riepas spridzināšanu!