Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Motoru sports

Ātruma cilts video: Vai e-autosportisti ir spējīgi savaldīt īstu rallija auto?

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Raidījumā nebijis notikums – Paula Timrota lomā iejuties autosportists Reinis Nitišs. Arī raidījuma stāsts šoreiz par jaunumiem motoru sporta pasaulē – Latvijā pirmajām e-autosporta sacīkstēm E-autosport Grand Prix (EGP) rallija disciplīnā. Taču notikumi neaprobežosies vien ar virtuāliem auto, jo e-autosportisti pirmo reizi izmēģinās spēkus pie īsta rallija auto stūres 333 trasē autošosejas braucēja Ģirta Krūzmaņa vadībā.

Ātruma cilts: Timrots sajūsmā par Kulberga 1973. gada Dodge Challenger

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Raidījumā turpinās rubrika Bez ABS, un šoreiz ar savu retro auto – Latvijā vienīgo 1973. gada Dodge Challenger - skatītājus iepazīstinās Auto Asociācijas prezidents Andris Kulbergs. Auto komplektācijā ir jaudīgākais motors, un tā agresīvie rūcieni nevienu nespēj atstāt vienaldzīgu.

Ātruma cilts: Valdis Melderis "zaudē nevainību" ar šosejas motociklu

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Raidījumā šoreiz viesojas radio un TV personība Valdis Melderis, kurš pirmo reizi dzīvē izmēģinās spēkus motošosejā, izbraucot pilnu sacīkšu apli. Sagatavoties adrenalīna pilnajam izaicinājumam Valdim palīdzēs Latvijas motosporta leģenda Bruno Rožkalns, un pēc izbrauciena Valdis būs sajūsmā par treniņu.

FOTO: Jonass PČ posmā Ķegumā paliek divpadsmitais

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no Rockstar Energy Husqvarna komandas svētdien Zelta zirga trasē Ķegumā ieņēma 12. vietu pasaules čempionāta sezonas devītā posma - Latvijas Grand Prix - sacensībās prestižākajā MXGP klasē. Jonass pirmajā braucienā bija 17. pozīcijā, bet otrajā braucienā finišēja sestajā vietā, kas summā deva 19 punktus un 12. vietu.

Ātruma cilts: Calko māca Timrotam savaldīt sacīkšu auto; ātrums - 180 km/h

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījums viesojas ātrākajā vietā uz planētas – Baltijas mēroga pasākumā M Town Biķernieku trasē, kas vienuviet pulcējis visvairāk zirgspēku uz kvadrātmetru. Ātruma cilts dosies izbraucienā ar BMW M sērijas spēkratu un vēros, kā trasē veicas citiem braucējiem, kuru instruktoru ādā iejutušies Latvijas labākie auto un moto sportisti.

Stupelis PČ kvalifikācijā izcīna otro vietu, bet Daiders finišē aiz labāko trijnieka

Vadošais Latvijas blakusvāģu motokrosa kantētājs un trīskārtējais pasaules čempions Kaspars Stupelis kopā ar nīderlandiešu pilotu Etjēnu Baksu sestdien pasaules čempionāta (PČ) septītajā posmā Kivieli trasē Igaunijā A kvalifikācijas grupā ierindojās otrajā vietā, bet otra latvieša Laura Daidera ekipāža B grupas kvalifikācijas braucienā izcīnīja ceturto vietu.