Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Motoru sports

F-1 līderiem Mercedes katastrofāls posms, Vācijā uzvar Verstapens

Nīderlandiešu pilots Makss Verstapens no Red Bull komandas svētdien Hokenheimas trasē izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 11.posmā - Vācijas Grand Prix, kurā neveiksmi piedzīvoja pēdējo gadu vadošā vienība Mercedes.

Līderi Bakss/Stupelis uzvar Stelpes posma kvalifikācijā

Kantētājs Kaspars Stupelis kopā ar nīderlandiešu pilotu Etjēnu Baksu sestdien pasaules čempionāta desmitajā posmā Stelpē uzvarēja A kvalifikācijas grupā, bet otra latvieša Laura Daidera ekipāža B grupas braucienā finišēja ceturtā.

Hamiltons uzvar arī Vācijas Grand Prix kvalifikācijā

Pirmās formulas (F-1) vienības Mercedes braucējs Lūiss Hamiltons sestdien 11.posmā - Vācijas Grand Prix - kvalifikācijā izcīnīja uzvaru, tādējādi svētdienas Lielās balvas izcīņā viņš startēs no pirmās starta pozīcijas jeb pole position.

Ātruma cilts video: brāļu Timrotu piedzīvojumi Skotijā

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Raidījumā šoreiz jauna rubrika – Ceļojuma piezīmes. Tās ietvaros Pauls un Ģirts Timroti devušies piedzīvojumu braucienā uz Skotiju. Tāpat Ātruma ciltī arī turpinās blondīnes darbs autoservisā – Anete Ķēniņa centīsies atkost, kā Volkswagen Golf IV nomainīt salona gaisa filtru.

VIDEO: "Paduses slapjas!" Štrombergs ar džipu pārvar savas bailes bezceļos

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Pauls Timrots tiekas ar divkārtēju olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā Māri Štrombergu, kurš no Amerikas ieradies uz Latviju. Priecājoties par Māra viesošanos dzimtenē, Ātruma cilts sarūpējusi kārtīgu izvizināšanos BMX sacīkšu trasei līdzīgos apstākļos 333 trasē ar džipu. Redzēsim, vai Māris ar auto pa šādu trasi prot braukt tik pat labi kā ar BMX.

Fetels atzīst savu vainu sadursmē ar Verstapenu

Vācu pilots Sebastjans Fetels no Ferrari komandas atzina savu vainu Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta desmitajā posmā - Lielbritānijas Grand Prix - piedzīvotajā sadursmē ar Red Bull braucēju Maksu Verstapenu no Nīderlandes.

Hamiltons pārliecinoši triumfē Lielbritānijas posmā

Pašreizējais pasaules čempions un sezonas kopvērtējuma līderis Lūiss Hamiltons no Mercedes komandas svētdien guva uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta desmitajā posmā - Lielbritānijas Grand Prix, kamēr viņa principiālais konkurents, vācietis Sebastjans Fetels no Ferrari sacīkstes beigu daļā izraisīja sadursmi un pie punktiem netika.

Jonass Āzijas Grand Prix rāda savu līdz šim labāko sniegumu kvalifikācijā

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no Rockstar Energy Husqvarna komandas sestdien izcīnīja augsto ceturto vietu sezonas 12. posma - Āzijas Grand Prix kvalifikācijā prestižākajā MXGP klasē, tādējādi sasniedzot savu labāko rezultātu šīs sezonas kvalifikācijas braucienos. Par kvalifikācijas uzvarētāju kļuva francūzis Romēns Fevrs, kurš tuvākos sekotājus apsteidza par deviņām sekundēm. Tikmēr Jonass no līdera atpalika nedaudz vairāk nekā 24 sekundes.

Ātruma cilts video: 1947. gada Cadillac, kam Latvijas ceļi nav šķērslis

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz rubrikā Bez ABS viesojas Amerikāņu auto kluba tehniskais konsultants Dins Ziemelis, kurš skatītājus iepazīstina ar paša rokām restaurētu amerikāņu retro skaistuli – 1947. gada Cadillac Series 62. Mašīnas braukšanas komforts ir tik augsts, ka ar to ir bauda pārvietoties pat pa Krišjāņa Barona ielas bruģi. Savukārt degvielas tvertnes vāciņa atrašana gan var kļūt par pārbaudījumu.