Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Motoru sports

Ātruma cilts: Aktieris Dzelzītis un viņa 45 gadus vecais Mercedes 300

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījuma vadītājs Pauls Timrots tiekas ar aktieri Lauri Dzelzīti, lai izvizinātos viņa 1974. gada Mercedes 300 automašīnā. Izbrauciena laikā noskaidrosim, kāpēc Lauris mīl savu veco Mersi, kādēļ nesprādzējas un kā vērtē citu braukšanas prasmes.

Jonasam ļoti neveiksmīgs MXGP posms Francijā

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no Rockstar Energy Husqvarna komandas svētdien Francijā guva vien 21.vietu pasaules čempionāta septītā posma sacensībās prestižākajā MXGP klasē.

Ātruma cilts speciālizlaidums: Ar ko Nitišs pārsteigs pirms Rally Liepāja?

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījuma speciālizlaidumā viss par un ap FIA Eiropas rallija čempionāta posmu Rally Liepāja, kas 25. un 26. maijā norisināsies maršrutā Liepāja-Talsi-Liepāja, pulcējot vērienīgākās rallija ekipāžas.

Jonass izcīna sesto vietu MXGP posmā Portugālē

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no Rockstar Energy Husqvarna komandas svētdien Portugālē izcīnīja sesto vietu pasaules čempionāta sestajā posmā prestižākajā MXGP klasē.

Ātruma cilts video: Rēdlihs izaicina ceļu policistu

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā norisināsies milžu cīņa starp policiju un hokeju – motobraukšanas duelī Latvijas hokejists Jēkabs Rēdlihs stāsies pretim ceļu policistam-motociklistam. Sacīkstē noskaidrosim, vai Rēdlihs uz motocikla ir tik pat izveicīgs kā uz ledus.

Jonass pirmo reizi kāpj uz goda pjedestāla MXGP posmā

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no Rockstar Energy Husqvarna komandas svētdien Lomardijā, Itālijā, izcīnīja otro vietu pasaules čempionāta piektajā posmā prestižākajā MXGP klasē.

VIDEO: Timrotam izdodas pārdot 20 gadus veco KIA

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā svētku noskaņa, jo "bitkons" jeb Paula Timrota 1998. gada KIA automobilis beidzot atradis jaunu īpašnieku! Tāpat Ātruma ciltī viesojas ciemiņš "no nākotnes" – virtuālā jeb e-autosporta braucējs, LMT Autosporta Akadēmijas pilots Artūrs Bondars.