Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Motoru sports

FOTO: Biķerniekos aizvada pasaules čempionāta rallijkrosā devīto posmu

Latvijas piloti Reinis Nitišs un Jānis Baumanis svētdien Biķernieku trasē neiekļuva pasaules čempionāta rallijkrosā devītā posma finālā prestižākajā SuperCar klasē, kamēr uzvaras laurus plūca zviedrs Timijs Hansens, kurš pirms pēdējā etapa kļuvis par kopvērtējuma līderi.

Baumanis un Nitišs PČ Latvijas posmā ar ļoti labām cerībām uz vietu finālā

Nedēļas nogalē Biķernieku trasē norisināsies pasaules čempionāta rallijkrosā priekšpēdējais posms, kurā Latvijas sportisti Jānis Baumanis un Reinis Nitišs cīnīsies par augstām vietām. Sporta totalizators Betsafe abiem Latvijas sportistiem paredz tikšanu pusfinālā, un Baumanis tiek pieskaitīts visa posma favorītiem.

FOTO: Baumanis Latvijas un Žiguļa duelī uzveic Bakerudu

Ceturtdien Biķernieku sporta kompleksā īpaši izveidotā Ferratum challenge trasē sacentās divi izcili autosportisti – STARD komandas braucējs Jānis Baumanis un komandas Monster Energy RX Cartel pārstāvis Andreas Bakeruds.

Siliņam sudrabs Eiropas enduro čempionātā

Pagājušajā nedēļas nogalē, no 6. līdz 8. septembrim, Somijas pilsētā Heinolā norisinājās 2019. gada Eiropas čempionāta noslēguma ceturtais posms enduro un paralēli Eiropas Nāciju kauss komandu vērtējumā, kurā startēja arī Latvijas izlase, informē komandas pārstāve Luīze Vīksna.

Ūdensmotosportiste Millere aizstāv Eiropas čempiones titulu

Aizvadītajās brīvdienās Jedovnicē, Čehijā, notika Eiropas čempionāta ūdens motosportā noslēdzošais posms, kura kopvērtējumā FR1000 laivu klasē Ieva Millere no komandas Motorsport77 izcīnīja zelta medaļu, vēsta Latvijas Ūdens motosporta federācija.

Leklērs sarūpē Ferrari uzvaru Itālijas Grand Prix

Monako braucējs Šarls Leklērs no Ferrari komandas svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas 14. posmā, Itālijas Grand Prix, pie panākuma tiekot otro nedēļas nogali pēc kārtas.

Jonasam otrais pjedestāls pēc kārtas MXGP posmos

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass no Rockstar Energy Husqvarna komandas svētdien izcīnīja trešo vietu sezonas 17. posmā - Turcijas Grand Prix - prestižākajā MXGP klasē. Jonass pirmajā braucienā bija otrais, bet otrajā finišēja piektajā vietā, kas summā deva 38 punktus. Latvijas motosportists uz goda pjedestāla kāpa trešo reizi sezonā un otro posmu pēc kārtas.

Alonso dod mājienus par iespējamu atgriešanos F-1

Reiz Pirmajā formulā (F-1) braukušais pilots Fernando Alonso ieminējies, ka pēc 2021. gada, kad tiks pārskatīti sacensību noteikumi, viņš varētu atgriezties F-1 bolīdā, lai aizvadītu vēl kādu sezonu. Divkārtējais pasaules čempions Alonso pērn beidza savu karjeru F-1 sacīkstēs, bet intervijā ar mediju Sky Sports F1 viņš kļuva ļoti mīklains, kad nācās atbildēt uz jautājumu vai viņš neplāno atgriezties šajās sacīkstēs.