Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Motoru sports

Alonso dod mājienus par iespējamu atgriešanos F-1

Reiz Pirmajā formulā (F-1) braukušais pilots Fernando Alonso ieminējies, ka pēc 2021. gada, kad tiks pārskatīti sacensību noteikumi, viņš varētu atgriezties F-1 bolīdā, lai aizvadītu vēl kādu sezonu. Divkārtējais pasaules čempions Alonso pērn beidza savu karjeru F-1 sacīkstēs, bet intervijā ar mediju Sky Sports F1 viņš kļuva ļoti mīklains, kad nācās atbildēt uz jautājumu vai viņš neplāno atgriezties šajās sacīkstēs.

Leklērs izcīna savu karjerā pirmo uzvaru F-1 posmos(2)

Monako braucējs Šarls Leklērs no Ferrari komandas svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas 13.posmā - Beļģijas Grand Prix -, tikdams pie pirmā panākuma karjerā.

Ātruma cilts video: Āgenskalna tirgu iekaro skaistākie britu spēkrati

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījums devies uz Āgenskalna tirgu, kur Latvijas Antīko automobiļu kluba Youngtimer Rally rīkotajā Lielbritānijas auto tematiskajā vakarā pulcējies kupls britu spēkratu un to fanu pulks. Izrādās, Latvijā ir patiesi daudz Lielbritānijas auto cienītāju.

Ātruma cilts video: Madara Biedriņa lepni izrāda savu Mercedes kabrioletu

Portāls Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Raidījuma rubrikā par unikāliem pagājušā gadsimta auto ražojumiem Bez ABS viesojas kādreizējā NBA spēlētāja Andra Biedriņa sieva Madara Biedriņa un viņas sarkanais 86. gada 4,2 litru Mercedes-Benz 420 kabriolets. Lai gan tas ir Madaras sapņu auto, Mercedes uz ceļa ir sarūpējis arī kuriozus momentus.

Ātruma cilts video: Ieva Millere un Kristaps Blušs šampanieša laistīšanās duelī(5)

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Pauls Timrots nolēmis noskaidrot sportā populārās šampanieša laistīšanās tradīcijas noslēpumu un sarīkot dzirkstošā dzēriena "salūta" dueli. Piedalīties dullajā eksperimentā aicināti sportisti ar uzvarētāja gēnu – ātrākā sieviete ātrumlaivu sportā Ieva Millere un drifta zvaigzne Kristaps Blušs. Lai gan varētu šķist, ka šampanieša pudeles korķi izšaut nav grūti, to izdarīt ar profesionāla sportista cienīgu precizitāti nemaz nav viegls uzdevums.

FOTO: Sesks Lietuvas čempionātā startēs ar Latvijā būvētu auto(1)

Šajās brīvdienās, 9. un 10. augustā, Mārtiņš Sesks piedalīsies Samsonas Rally Lietuvā, veicot 147 km un 16 ātrumposmus ar Latvijā radītu rallija auto prototipu, kas ir Neiksans Rallysport komandas unikāls projekts. Ford Fiesta NRC ir sporta sacensībām ražots auto, kā alternatīva rūpnīcu būvētām R5 automašīnām, paredzēts nacionālajiem čempionātiem, informē komandas pārstāvji.

Baumanis izcīna otro vietu pasaules čempionāta posmā

Latvijas rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis no STARD vienības svētdien Kanādā pasaules čempionāta septītā posma finālā prestižākajā SuperCar klasē izcīnīja otro vietu, sasniedzot savu karjeras augstāko pozīciju.

VIDEO: Pilote paceļ Ātruma cilts raidījumu mākoņos

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Pauls Timrots šoreiz devies uz Ādažu lidlauku, lai tiktos ar piloti Diānu Nagli – vienu no nedaudzajām sievietēm Latvijas aviācijā. Diāna ne vien iepazīstinās ar pilota profesijas specifiku, bet arī kopā ar raidījumu dosies treniņlidojumā, lai uzlūkotu zemi no augšas.