Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Bison līmes – neaizstājams palīgs celtnieku ikdienā

Bison līmes un hermētiķi šobrīd tiek pārdoti vairāk nekā 70 valstīs visā pasaulē, tostarp arī Latvijā. Uzņēmums, kas darbojas jau kopš 1938. gada, piedāvā plašu produktu spektru ikvienai situācijai, sākot ar profesionāliem apdares darbiem un beidzot ar nolūzušas briļļu kājiņas pielīmēšanu. Lasiet un noskaidrojiet, kā Bison līme noder celtniecībā, montāžā un apdares darbos!
Reklāmraksts

Kas mūsdienās ir nepieciešams, lai saņemtu finansējumu?

Jebkuram uzņēmumam ir nepieciešams finansējums tā attīstībai, īpaši sākuma posmā, kad tikai tiek izstrādāts biznesa plāns. Ar finansējumu ir iespējams īstenot ieplānotos projektus, segt izdevumus, saistības, iegādāties nepieciešamo produkciju, tehniku, pakalpojumus darbam un pārdošanai.
Reklāmraksts

E-pasta Mārketinga Ceļvedis E-Komercijai

Viena no e-komercijas vietnes darbības galvenajām priekšrocībām ir iespēja veidot savu e-pasta sarakstu. Tas ir datu veids, kāds nav nevienam citam, un tas sniedz jums konkurences priekšrocības, ļaujot veidot attiecības un piesaistīt klientus. Pieaugot interneta veikaliem, jūsu e-komercijas e-pasta mārketinga stratēģijai var būt izšķiroša nozīme jūsu biznesa izaugsmē.
Reklāmraksts

Kādi aksesuāri radīs komfortu vannas istabā?

Vannas istaba netiek uzskatīta par dzīvojamo telpu, bet tieši šeit mēs sevi savedām kārtībā, veicam higiēnas procedūras, ejam dušā un vannā, taisām sev mājas spa rituālus. Šie vannas istabas procesi mūs pavada katru dienu, un tāpēc ir nepieciešams, lai vannas istabā būtu patīkami un ērti atrasties. Šodien mēs runāsim par detaļām, kas palīdzēs jums radīt mājīgumu vannas istabā.
Reklāmraksts

Airsoft - interesanti fakti un cita noderīga informācija

Airsoft ir gan izklaides, gan sporta veids, ar ko cilvēki nodarbojas amatieru un pat profesionālā līmenī, piedaloties dažāda mēroga sacensībās. Kā attīstās airsoft Latvijā un pasaulē? Lasi tālāk un uzzini plašāk! Raksta tapšanā piedalījās airsoft veikals un aktīvās atpūtas centrs “GUNSnLASERS”.
Reklāmraksts

Ieteikumi budžeta plānošanai

Mūsdienās finanšu pratība tiek apgūta jau skolas solā, lai uz retorisko jautājumu: “Kur palikusi mana nauda?”, ikviens varētu sniegt pamatotu atbildi. Neatkarīgi no tā, vai dzīvojat viens vai jums ir ģimene, budžeta plānošana ir savu finanšu pārvaldības sākums. Kļūdas, plānojot budžetu (vai arī tā neplānošana), var radīt situāciju, kad naudas līdzekļu šķietami pietrūkst, lai gan patiesībā, veicot nelielas korekcijas, to ir pietiekami.
Reklāmraksts

Kāpēc ikdienā ir jārūpējas par redzi, strādājot pie datora?

Mūsu ikdiena vairs nav iedomājama bez tehnoloģijām. Aizvien vairāk laika tiek pavadīts skatoties datoru un telefonu ekrānos. Taču ilgstoša skatīšanās tajos var izraisīt arī digitālo acu saspringumu jeb ar acu un redzes problēmām saistītu sūdzību kopumu.
Reklāmraksts

Populārāko ziemas riepu piedāvājums

Par riepu maiņu zina jebkurš autovadītājs, turklāt, sezonām mainoties, par to tiek atgādināts ik uz soļa. Par to, kāda veida riepas izvēlēties, zinās pats auto vadītājs un īpašnieks, taču riepu servisa darbiniekiem nekad nebūs pretī ieteikt vislabāko risinājumu.
Reklāmraksts

Bezvadu austiņu veidi, kas ir pieejami tirgū — kādus tomēr izvēlēties?

Bezvadu austiņas vairumā gadījumu ir ērtākas nekā vadu austiņas, taču daudz kas ir atkarīgs no to veida un modeļa.Kamēr no-name marku ierīces pastāvīgi izkrīt un tikai kaitina, populāro zīmolu sīkrīki sniedz brīvības sajūtu un paplašina iespējas. Vispazīstamāko vidū ir bezvadu austiņas buds, apple, huawei, xiaomi bet prioritāte vairumam pircēju joprojām ir bezvadu austiņas ar mikrofonu.
Reklāmraksts

Vai Jūsu imunitāte ir darba kārtībā?

Nez kādēļ tieši rudenī un ziemā cilvēki aizdomājas par to, vai viņu imunitāte ir pietiekoši spēcīga un kā vispār tai iet? Ideālākais laiks rūpēm par imūnsistēmu mums ir tieši vasara – kad atgūstam spēku atpūšoties atvaļinājumā un ikdienas uzturā patērējam vairāk svaigu augļu, dārzeņu un ogu. Taču nekas nav zaudēts arī gada aukstajos mēnešos – kā saka – labāk vēlāk, nekā nekad! Kas īsti ir imunitāte, vai tās sistēmas darbība ir atkarīga no iedzimtības, kā to stiprināt un kur meklējami vitamīni imunitātes stiprināšanai – par to lasiet šī raksta turpinājumā.
Reklāmraksts

Kas ir kredītvēsture un kā tā veidojas?

Kad runa ir par finanšu darījumiem, būtisks faktors ir personas kredītvēsture. Piemēram, jebkurš kredītdevējs, izvērtējot aizdevuma pieteikumu, ņem vērā pieteikuma iesniedzēja kredītvēsturi. Būtībā tieši tā liecina par kredītņēmēja spēju vai nespēju segt savas finansiālās saistības, tādēļ personām ar negatīvu kredītvēsturi iespējas saņemt kredītu un citus finanšu pakalpojumus ir ierobežotas. Raksta turpinājumā uzzināsiet, kas ir kredītvēsture, kā tā veidojas un kā to iespējams uzlabot.
Reklāmraksts

Bizness mīl Čigānus (Romus)

Dažreiz pat grūti iedomāties šo salikumu, tomēr vārdi vēsturiskā griezumā mēdz būt lipīgi un ar tieksmi aplipināties.
Reklāmraksts

6 lietas, kam jābūt katra mūsdienīga vīrieša garderobē

Šķiet, ka vīriešiem, salīdzinājumā ar daiļā dzimuma pārstāvēm, sev piemērotu garderobi izveidot ir vienkāršāk. Viņi apģērba izvēlē vairāk paļaujas uz praktiskumu un ērtībām, nevis uz mainīgajām modes tendencēm. Un tomēr - arī ikvienam vīrietim svarīgi izveidot dzīvesstilam atbilstošu garderobi, ietverot tajā elementus, kas ļaus izskatīties un justies pārliecinoši jebkurā dzīves situācijā. Kādām lietām jābūt mūsdienīga vīrieša garderobē? Par to vairāk turpinājumā.
Reklāmraksts

Kā izmantot CV paraugus?

Neatkarīgi no tā, kādā profesijā meklējat darbu, CV jeb dzīves gājuma apraksts ir kļuvis par neatņemamu dokumentu, lai pieteiktos vakancei. Tieši tāpēc pret CV veidošanu nedrīkst izturēties pavirši, jo patiesībā tieši jūsu CV radīs par jums pirmo iespaidu, un, kā zināms, pirmajam iespaidam var būt izšķiroša nozīme. Lai būtu droši, ka CV būs gan vizuāli, gan saturiski korekts, ieteicams izvēlēties jau gatavu CV paraugu, kurā tikai jāievada jūsu informācija.
Reklāmraksts

Riepu ābece

Autoskolā, protams, tika mācīts viss svarīgākais, kas jāzina par riepām, taču, būsim godīgi – tad bija svarīgi visu “iekalt”, lai nokārtotu eksāmenu. Taču svarīgākā informācija par riepām ir būtiska arī ikdienā, nevis tikai eksāmenā, jo nepareizi izvēlētas riepas ar pārāk lielu nodilumu, var novest pie ļoti bīstamām situācijām uz ceļa, tāpēc ik pa brīdim ir vērs savas zināšanas par riepām atsvaidzināt.